Molimo pričekajte...

Partneri

Makro Mikro banner
Poslovni subjekti koji u Relago aplikacijama vide priliku za suradnju izvan okvira korištenja Relago aplikacija mogu prvi korak prema ostvarenju suradnje napraviti kontaktirajući nas.

Relago partneri sudjeluju u promociji i distribuciji Relago aplikacija, oglašavaju se na Relago web stranicama, pružaju tehnološko-tehničku podršku za korištenje Relago sustava ili surađuju sa Relagom na ostale načine osim korištenja aplikacija.

Relago partnere možete pregledati dolje.
Veselimo se suradnji!

Relago partneri

Hrvatsko kreditno osiguranje
Partner logo2
Hrvatsko kreditno osiguranje d.d. je prvo i jedino društvo u Republici Hrvatskoj koje poduzetnicima pruža sigurnost u naplati potraživanja.

Unutar Grupe Hrvatskog kreditnog osiguranja djeluje i društvo Poslovni info servis d.o.o. specijalizirano za praćenje informacija o poslovnim subjektima i analizu njihovih boniteta u cilju utvrđivanja mogućnosti osiguranja potraživanja.

Kao specijalist kreditnog osiguranja, HKO pruža cjelovito rješenje za zaštitu od komercijalnih i političkih rizika koje obuhvaća:
- osiguranje potraživanja i upravljanje rizicima vezanim uz naplatu
- stručna procjena rizičnosti kupaca i monitoring kupaca
- pomoć pri naplati potraživanja


Hrvatsko kreditno osiguranje – web stranica
Računovodstvo i porezi u praksi
Partner logo3
Računovodstvo i porezi u praksi je jedan od vodećih hrvatskih časopisa u području ekonomije.

Centar za računovodstvo i financije, koji izdaje Ripup, pruža Relagu informativno-edukativnu podršku putem izdvojenih članaka koji su usko povezani na sadržaj i tematiku aplikacija u Relago ponudi.
Kroz sustav nagrađivanja korisnika u programu preporuka Relago aplikacija, Relago osigurava korisnicima besplatne pretplate na Ripup i popuste prilikom kotizacija na seminare koje organizira Centar za računovodstvo i financije.

Računovodstvo i porezi u praksi - web stranica
Makro Mikro
Partner logo4
Sa više od 50 zaposlenika i preko 12 poslovnica u cijeloj Hrvatskoj, MakroMikro nudi informatičku opremu tvrtkama a i maloprodajnim kupcima. Tvrtka je posebno specijalizirana za reciklažu potrošenih ink i toner kazeta u koju svrhu posjeduje i tvornicu za recikliranje.

Relago ima partnerski odnos sa MakroMikrom u svrhu nagrađivanja svojih korisnika. Kroz program preporuke Relago aplikacija korisnik ostvaruje pravo na preuzimanje nagrada, a neke od nagrada mogu biti proizvodi iz ponude Makro Mikra.

MakroMikro - web stranica
Microsoft Windows Azure
Partner logo5
Windows Azure je cjelovita platforma za korištenje računalstva u oblaku. Tvrtkama i pojedincima je omogućeno postaviti aplikacije na servere u Microsoftovim podatkovnim centrima.

Relago koristi Windows Azure platformu od početka rada, na taj način osiguravajući neupitnu sigurnost, stabilnost, brzinu i raspoloživost platforme i svih aplikacija.

Microsoft Windows Azure - web stranica
Makro Mikro banner
www.relago.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Za više informacija kliknite ovdje.
Slažem se
Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.