Predstavljamo Relago korisnika: Emil Frey grupa

Datum: 16.3.2017.
Kategorija: Putni nalozi
  Putni banner
Predstavljamo Relago korisnika: Logit


Tako je to kada si najbolje rješenje u Hrvatskoj za sve povezano sa putnim nalozima (bez lažne skromnosti). Onda imaš i najbolje i najveće korisnike, a jedan od njih bio je jako ljubazan da odvoji nekoliko minuta i odgovori nam na par pitanja o tvrtki i svakodnevnom radu u aplikaciji Putni nalozi. Njihov pogled na rad sa putnim nalozima donosimo u nastavku.

Za Emil Frey Auto Centar vjerojatno ste čuli i prije, a ako niste onda ste sigurno čuli za brendove Mercedes Benz, smart, Evobus i Fuso čiji su oni generalni distributeri.

Predstavljamo Relago korisnika: Logit 2

Emil Frey - nešto o tvrtci

Emil Frey grupa prisutna je u regiji od listopada 2013.godine kad je postala generalnim distributerom za Daimler AG u Hrvatskoj gdje putem kompanija Star Import d.o.o. i Emil Frey Auto Centar d.o.o. uvozi i distribuira brendove Mercedes Benz, smart, Evobus i Fuso.
Emil Frey grupa švicarska je obiteljska kompanija, osnovana 1924. godine od strane mehaničara Emila Freya, sa sjedištem u Zürichu. U skladu s 90-godišnjom tradicijom tvrtke Emil Frey te kredom tvrtke baziranog na pismu koje je osnivač Emil Frey 1935. godine poslao svim svojim kupcima obećavajući isključivo vrhunsku stručnu uslugu po razumnim cijenama, usluga Emil Frey Auto Centra fokusirana je na kvalitetu i zadovoljstvo kupaca. Shodno tome, svih 85 zaposlenika centra drže se navedenog kreda i danas.

Emil Frey Auto Centar u svojoj ponudi ima sva Mercedes-Benz i smart osobna vozila, a također se može naručiti kamionski program, laki dostavni program Mitsubishi Fuso i Mercedes-Benz te mini, midi, gradski, prigradski i turistički autobusi.

Na Jankomiru, na 4300 četvornih metara prostire se izložbeno-prodajni prostor za Mercedes-Benz i smart osobna vozila, moderno opremljena servisna radionica, skladište rezervnih dijelova i autopraonica.
Uz uslugu prodaje i servisiranja te kupnje originalnih rezervnih dijelova i opreme, stručno osoblje Emil Frey Auto Centra pruža i savjete vezane uz kupnju, financiranje i osiguranje vozila putem Mercedes-Benz Leasinga.

Predstavljamo Relago korisnika: Logit 3

Emil Frey Auto Centar: početak korištenja aplikacije Putni nalozi

Emil Frey su korisnici Relago aplikacije Putni nalozi od kraja 2014. godine.
Kako ističe gđa. Diana (koja operativno najviše radi u samoj aplikaciji): "Prije početka korištenja aplikacije Putni nalozi sve smo putne naloge radili u Excel-u. To je dovodilo do velikih poteškoća sa obračunima i različitim kopijama tablice.
Postojeći način rada nije donosio ništa dobroga kod knjiženja, isplata i prijave u Poreznu upravu.
Stvar je krenula nabolje kada sam od kolege iz marketinga čula za Relago Putne naloge".

Olakšavanje rada sa putnim nalozima

Nakon višegodišnjeg korištenja aplikacije Putni nalozi, pretpostavljamo da postoji nekoliko razloga za korištenje aplikacije.
Diana je izdvojila najočitije: "Najveći benefit je brzina obrade samog putnog naloga, a ostali benefiti su preglednost, već izrađena izvješća za JOPPD i ostalo.
Ma sve je 'na dohvat ruke'.", kaže DIana.

Referentni korisnik Putnih naloga: Emil Frey Auto Centar

Obzirom da više osoba iz tvrtke Emil Frey Auto Centar svakodnevno radi u aplikaciji, zanimljiva je njihova perspektiva oko korištenja aplikacije: "Unatoč stalno velikom broju putnih naloga, dnevno ne provodimo više od nekoliko minuta u aplikaciji. Ona kadi kako treba i vrlo brzo.", kaže Diana.

Gospođi Diani i cijelom timu iz Emil Frey-a se zahvaljujemo na odvojenom vremenu te se nadamo kako ćemo i dalje opravdavati njihovo povjerenje stalnim unapređenjem aplikacije Putni nalozi.

Hvala još jednom!
Putni nalozi banner
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Putni nalozi
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Relago Putni nalazi