Predstavljamo: Klub roditelja nedonoščadi Palčić

Datum: 19.12.2017.
Kategorija: Članstvo
  Članstvo za izrade opomena i potvrda
Relago predstavlja Palčiće: klub roditelja nedonoščadi 1


Svi se sjećamo priče o Palčiću. Malenom, veselom i snalažljivom dječaku kojeg su roditelji dobili kao odgovor na vlastite molitve, nakon što dugo vremena nisu mogli imati djece. Fantastična pripovijetka iz pera braće Grimm poslužila je kao inspiracija jednoj grupi roditelja čija su se djeca rodila ne puno veća od malenoga Palčića…

Pa su tako osnovali udrugu, nose ime maloga Palčića i danas pokušavaju pomoći drugim roditeljima čija se djeca, nažalost, rode prerano i sa jako malom težinom.

Relago predstavlja Palčiće: klub roditelja nedonoščadi 2

Što radi udruga Palčić?

Udruga je osnovana u veljači 2010. godine, cilj im je pomoć i podrška roditeljima prijevremeno rođene i bolesne novorođenčadi, te između ostalog i pomoć i podrška zdravstvenom osoblju i ustanovama u kojima se rađaju Palčići kroz nabavku opreme za liječenje i skrb o prijevremeno rođenoj i bolesnoj novorođenčadi, inače: godišnje se u Hrvatskoj rodi oko 2500 prijevremeno rođene djece.

Udruga nema zaposlenih, nema plaća, nagrada i naknada, ne dobiva sredstva od države.
Sav njihov rad bazira se na dobroj volji i entuzijazmu pojedinace te pomoći i podršci sponzora i donatora koji su prepoznali trud i rad ovih roditelja i odlučili pomoći im u ostvarenju ciljeva za bolje sutra naših najmanjih heroja Palčića.

U najvećem projektu do sada započetom 2012. godine su opremili 30 bolnica diljem zemlje opremom potrebnom za liječenje i skrb prijevremene rođene djece u vrijednosti preko 5,5 milijuna kuna.

Zato smo im se mi obratili (točnije, oni su se prvo obratili nama pa smo onda mi njima) i ponudili im malo podrške u vidu besplatnog korištenja bilo koje (svih, točnije) naših aplikacija.
Ako imalo pomogne – nitko sretniji od nas u Relagu.

Kako pomoći udruzi Palčić?

E sad, kako bismo još malo više pomogli udruzi, u dogovoru sa njima smo kreirali i brz i jednostavan način za doniranje udruzi.
U nastavku teksta dolje, možete vidjeti veliku sliku 2D barkoda. Taj barkod možete brzo i jednostavno skenirati svojim mobitelom na kojem imate Internet bankarstvo. Kada ga skenirate, pripremiti će Vam se nalog za uplatu 20 kn na račun udruge kao donacija udruzi.

Zaista nemate opravdanje da to ne napravite odmah sada. Izvadite mobitel i napravite malo dobro djelo danas. 20 kn je tek preporučeni iznos, možete ga promijeniti prije no što izvršite nalog (na manji ili na veći iznos, koliko si možete priuštiti).
Relago predstavlja Palčiće: klub roditelja nedonoščadi 3

Naravno, ako ne možete skenirati gore prikazani bar-kod, nema problema: dolje su podaci za plaćanje koje možete prepisati na opću uplatnicu ili prekopirati u novi nalog u Internet bankarstvu.

IBAN:HR5123300031100439632 kod Splitske banke.

I zato: palac gore – za udrugu Palčić!
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Članstvo
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Relago Članstvo