3500 Relago korisnika

Datum: 20.2.2018.
Kategorija: Putni nalozi
  Putni banner
Relago ima 3500 korisnika 1


I opet nakon par mjeseci odmaka, još jedan „okrugli“ u Relagu. Ovaj se put radi o brojci 3500. Naime, upravo smo dosegli tu brojku korisnika!

Relago ima 3500 korisnika 2
Nakon 5 godina postojanja možemo se pohvaliti sa povjerenjem 3500 poslovnih subjekata iz Hrvatske. Bez lažne skromnosti to je velika brojka i nadamo se da ćemo i dalje nastaviti opravdavati Vaše povjerenje jer bez pouzdanih, pametnih i kvalitetnih poslovnih rješenja ne bismo dostigli ovi brojku. Također, bez mnoštva vaših preporuka ne bismo bili niti blizu.

3500-ti korisnik

I tako je prije par dana stigla još jedna registracija, još jedna proba. Nakon par dana, nekoliko poziva u korisničku podršku, malo kreiranih putnih naloga ljudi iz splitske turističke agencije Private Tours Croatia - odlučili su se za kupovinu aplikacije Putni nalozi. Pa smo im se zahvalili na povjerenju i obavijestili ih kako su oni "okrugli" korisnik i dobivaju aplikaciju Putni nalozi na jednogodišnje besplatno korištenje.
Naravno da su pristali. Cijelu situaciju još zanimljivijom čini činjenica kako su nam preko preporuke oni doveli još jednog korisnika...
Private Tours Croatia je putnička agencija specijalizirana za pružanje usluga privatnih "tailor made" tura po Hrvatskoj i susjednim državama.
Da bi svojim klijentima osigurali nezaboravno iskustvo na godišnjoj razini rade site inspection smještajnih jedinica, te održavaju česte sastanke sa dobavljačima. U tu svrhu zaposlenici Private Tours Croatia d.o.o. su često na službenom putu.

Relago ima 3500 korisnika 3
O svojem iskustvu sa putnim nalozima kažu slijedeće:
Prijašnjih godina smo većinom koristili ili rukom pisane putne naloge ili programe koji su bili dosta komplicirani, a istovremeno i limitirani.
Pošto nismo bili zadovoljni rješenjima koja smo koristili odlučili smo pronaći adekvatan program, a naša se potraga završila sa Relago Putni nalozima. Aplikacija pruža pregršt opcija te varijabli da pokrije zahtjeve i najzahtjevnijih korisnika, a korisnička podrška je pravovremena i detaljna, a da se pritom ne osjećate kao broj u redu.


Relago nakon 3500 korisnika

Mi i dalje nastavljamo po prokušanom receptu: slušaj zahtjeve svojih korisnika + rad i rad.
To se neće promijeniti.

Svakodnevni kontakt osigurava bitne povratne informacije, a konstantna edukacija i želja za što jednostavnijim i kvalitetnijim poslovnim rješenjima obećavaju odlična rješenja koje svaki dan prepoznaje sve veći broj korisnika.
Hvala vam svima još jednom na povjerenju!
Putni nalozi banner
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Putni nalozi
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Relago Članstvo