2D barkod na uplatnicama

Datum: 15.9.2014.
Kategorija: Članstvo
2D barkod 1
Na slici iznad je primjer 2D barkoda kojeg je moguće skenirati i jednostavno obaviti plaćanje. U primjeru je nalog za plaćenje 1 kune, koji nipošto ne biste trebali realizirati.

Za sve korisnike kojima je to bilo bitno - stigao je trenutak kada svi korisnici aplikacije Članstvo mogu izdavati uplatnice sa 2D bar kodom.

Gdje uključiti 2D barkod, gdje se on prikazuje, što točno on omogućuje, i što uopće predstavlja - pročitajte u nastavku.

  Putni banner

Što je 2D barkod?

2D barkod se nalazi u donjem lijevom kutu uplatnice/virmana/naloga za plaćanje i predstavlja grafički prikaz svih podataka na uplatnici.

Što omogućava 2D barkod?

On omogućava jednostavno, brzo i točno plaćanje uplatnice. Pri plaćanju, uplatnicu je dovoljno skenirati (nije potrebno ručno upisivati podatke) i nalog je spreman za plaćanje.

Zašto koristiti 2D barkod?

Nekoliko je razloga:
1. Korisnik može jednostavno i brzo platiti uplatnicu u poslovnicama Pošte, FINA-e, pojedinim trgovinama ili putem mobilnih aplikacija većine banaka.
2. Nalog je točno unesen sa svim podacima i možemo biti sigurni da nema grešaka kod prepisivanja podataka (za razliku dok ga ručno ispunjavamo). Praćenje plaćanja može biti u potpunosti automatizirano ukoliko u aplikaciji Članstvo koristimo učitavanje izvoda.
3. Izdavanjem uplatnica sa 2D barkodom odajete moderan, tehnološki napredan dojam. Nema na čemu. :)

Omogućavanje 2D barkoda

Svi korisnici aplikacije Članstvo mogu na Općim postavkama označiti opciju "Prikaži 2D barkod na HUB3 uplatnicama".

U zaključku, nemate niti jedan razlog zašto ne isprobati gorenavedeno i olakšati si poslovanje. Jesmo li napomenuli kako je 2D bar kod prisutan u svim paketima aplikacije, čak i u besplatnoj probi, bez dodatnih naknada?
Članstvo banner
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Članstvo
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Relago Članstvo