Relago korisnik: Dječji vrtić Montessori

Datum: 10.3.2015.
Kategorija: Članstvo
Relago korisnik: DV Montessori


  Članstvo za izrade opomena i potvrda
Dječji vrtić Montessori koristi aplikaciju Članstvo od početka 2013. godine, a više o vrtiću, koje probleme im aplikacija rješava, kako opisuju rad u aplikaciji te koji su im budući planovi – pročitajte u nastavku teksta.

Kada bismo htjeli prezentirati stabilnost i dostupnost našeg sustava, te jednostavnost i učinkovitost rješenja - najbolje bi bilo prezentirati korisnika koji je s nama od samih početaka Relaga.
Idealan slučaj je dječji vrtić Montessori.

Relago korisnik: DV Montessori

Jednostavnost pristupa aplikaciji

Dječji vrtić "Montessori" iz Zagreba, predškolska je ustanova koja radi po odgojno–obrazovnom pedagogiji Marije Montessori.

Problemi na koje su nailazili prije korištenja Relago Članstva:
"S obzirom da su izvor prihoda uplate roditelja, svakodnevno smo se susretali s brojnim ispisivanjem, pregledavanjem i kontrolom računa što je oduzimalo velik dio radnih sati."
Usput: ovo je jedan od najčešćih razloga korištenja Članstva.

O tome kako su došli do Relaga, te što im je to značilo kažu:
" Preko zaposlenice našeg vrtića saznali smo za Relago te odlučili pokusno sklopiti s njima ugovor na kraće vrijeme. No kako je vrijeme odmicalo shvatili smo da je to bila odlična odluka jer su aplikacije Relaga koje koristimo u računovodstvenom poslu uveliko olakšale naše radne zadatke.
Pristupa im se lako te smo u svakom trenu u mogućnosti obaviti ispis ili provjeru uplata.
"

Relago korisnik: DV Montessori

Raspoloživa služba za korisnike

Na kraju su se odlučili pohvaliti djelatnike Relaga, a to nam je posebno drago:
" Njihovi stručni, ljubazni i uvijek na raspolaganju zaposlenici uvijek su pronalazili rješenje za eventualne poteškoće u radu, stoga ih preporučamo svima koji se svakodnevno bave računovodstvenim poslom."

Biti na raspolaganju našim korisnicima, te brzo djelovati na njihove zahtjeve - to je poseban segment poslovanja na koji stavljamo veliku važnost.

Nadamo se da ćemo kvalitetnim radom i dalje opravdavati povjerenje svih naših korisnika, a dječjem vrtiću Montessori želimo pun vrtić djece i mnogo uspjeha na poslovno-odgojnom planu u budućnosti!
Članstvo banner
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Članstvo
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Jednostavna fiskalizacija ne-gotovinskih računa