Prikaz korisnika: Dugina Zadruga

Datum: 10.4.2015.
Kategorija: Računi
Relago korisnik: Dugina Zadruga


  Racuni banner
Iznimno nam je drago što se broj naših zadovoljnih korisnika povećava svakodnevno, te kako sve više korisnika koristi aplikacije kako bi olakšali vlastito poslovanje. U nastavku Vam donosimo priču o jednom od tih korisnika, sa nama su već više od dvije godine: Dugina Zadruga.

Različiti tipovi korisnika koji su prepoznali vrijednosti i mogućnosti aplikacija (u ovom slučaju aplikacije Računi) su naš ponos, ali i obaveza za daljnjim predanim radom.

Relago korisnik: Dugina Zadruga

Izrada transakcijskih računa

Dugina Zadruga posluje od 2009. godine, bavi se trgovinom i računovodstvenim poslovima sa fokusom poslovanja na porezna i računovodstvena savjetovanja i poslove.

Kako smo započeli suradnju:
"S obzirom da imamo preko 300 klijenata godišnje s kojima poslujemo putem transakcijskog računa, pretražujući Internet tamo 2013.godine naletjeli smo na tvrtku Relago i ovaj koristan program koji nam uvelike olakšava naš posao jer ima gotove predloške za sve vrste računa te mnogo drugih korisnih stvari koje su potrebne u našoj djelatnosti."


Predlošci transakcijskih računa

O radu u aplikaciji Računi ističu:
" Najveći benefiti ovog programa koji koristimo su upravo ti gotovi predlošci, a moram ovdje napomenuti da smo i više nego zadovoljni sa podrškom koja nam se pruža ako negdje nešto zapne..."

Transakcijski računi: dodatne opcije

S obzirom da smo u posljednje vrijeme dodali mnoštvo opcija u aplikaciji Računi, sa zadovoljstvom možemo napomenuti kako su upravo iz Dugina Zadruge među prvima prepoznali novosti u aplikaciji i krenuli ih aktivno koristiti.

Hvala na podršci iz Dugina Zadruge, nadamo se da ćemo i dalje surađivati na obostrano zadovoljstvo!
Računi banner
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Računi
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Relago Dokumenti