Imamo 1000-og Relago korisnika!

Datum: 23.4.2015.
Kategorija:
1000 korisnik Relago aplikacija


Stigao je i taj dan, dobili smo našeg korisnika broj 1000, na što smo neizmjerno ponosni! Više o korisniku, koju aplikaciju koristi i što ovo znači za budućnost Relago aplikacija – pročitajte u nastavku.

1000 korisnik: Dubrovački biser

23.04.2015. je dan koji ćemo u Relagu pamtiti još dugo, ne događa se baš svaki dan da ti brojač korisnika pređe u četiri znamenke!
Nakon što su izrazili namjeru za kupovinu aplikacije Putni nalozi, uvidjeli smo da su upravo oni sretni dobitnik te će tvrtka Dubrovački biser narednih 12 mjeseci besplatno raditi u aplikaciji Putni nalozi.
Ovo je samo mala zahvala kako bismo obilježili ovaj, za nas važan, događaj.

Put do 1000 korisnika...

Skupiti 1000 bilo čega danas nije jednostavno, pogotovo u relativno kratkom periodu postojanja, to znači kako smo svojim trudom stvorili nešto što barem nekim korisnicima pomaže i olakšava svakodnevno poslovanje.
Počevši od izlaska sa tri aplikacije, skromnim marketinškim budžetom, na zasićenom tržištu u jeku „krize“, moramo biti vrlo zadovoljni ovim dostignućem i tako ćemo ga i tretirati – kao dostignuće!

Broj od 1000 korisnika smatramo velikim priznanjem za dosadašnji rad i kreiranje najboljih aplikacija za pomoć u poslovanju ali i velikom obavezom za nastavak predanog rada i osluškivanje korisničkih zahtjeva.

...i nakon 1000-og korisnika

Što možete očekivati od Relaga nakon našeg tisućitog korisnika? To je barem jednostavno: daljnji predani rad, brižnu korisničku podršku, novosti i dorade po aplikacijama te više jednostavnijih načina za olakšavanje Vašeg poslovanja!

Hvala svim dosadašnjim korisnicima na povjerenju, nastojat ćemo ga opravdati svakodnevno!


Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Relago Računi