Prikaz Relago aplikacija – Relago Računi

Datum: 6.1.2013.
Kategorija: Računi
Relago račun - primjer
Upravljanje ponudama, predračunima i računima je vrlo važan segment poslovanja jer predstavlja izravnu komunikaciju sa korisnikom. Često je taj detalj prepušten improvizaciji izradom dokumenata iz Worda, Excela i sl., što ostavlja veliku mogućnost za pogrešku pri izračunima (posebice pretvaranjem valuta) i zanemaruje vizualan izgled samog dokumenta. Upravo vizualni identitet dokumenata koje šaljemo korisnicima čini jedan mali, no vrlo važan dio kontakta gdje je nužno predstaviti se u ozbiljnom, odgovornom i poslovnom svjetlu. Jednostavno – uz Relago Račune.

Izdvojene mogućnosti – primjeri iz prakse

Relago Računi - logo
Praćenje plaćanja po računima uvijek je bio posao koji je zahtijevao koncentraciju i snalažljivost među svim papirima. Unutar aplikacije je moguće unijeti sva plaćanja u raznim valutama i po različitim načinima plaćanja, planirati očekivana plaćanja itd. Čim zbrojeni iznosi dosegnu ukupni iznos računa on se označava plaćenim, radi lakše evidencije.

U Relago računima je moguće prilagoditi izgled Vaših dokumenata, po Vašim željama. Počevši od Vaših podataka koji se prikazuju na dokumentima, logotipa Vašeg obrta ili tvrtke pa do teksta u podnožju dokumenata (footera). U aplikaciji postoji i nekoliko različitih predložaka dokumenata koji određuju raspored elemenata, vrste i veličine fontova, što u kombinaciji sa nekoliko različitih boja daje ukupno 36 različitih kombinacija izgleda. I to za svaki od tipova dokumenata (ponude, predračune i račune) zasebno.

Relago Računi - tipovi predložaka i boja
U slučaju da morate često izdavati istim korisnicima račune sa istim stavkama, uvjetima i dr. jednostavno označite račun ponavljajućim, podesite opcije ponavljanja i račun se ubuduće automatski kreira po Vašim uputama. Nikada više nećete zaboraviti napraviti taj račun, pogriješiti kod broja računa, krivo unijeti datume i sl.

Namjena i paketi

Rad u Računi aplikaciji
Paketi su namijenjeni korisnicima koji žele kontrolu nad izradom dokumenata na jednostavan i brz način uz lijepe i profesionalne dokumente. Naime, u sve pakete je uključena izrada prilagođenih predložaka, neograničen broj izdanih dokumenata, praćenje plaćanja, izvještaji, više valuta, slanje dokumenata izravno iz aplikacije. Pogledajte ostale mogućnosti. Osnovni paket je namijenjen manjim poslovnim subjektima koji izdaju račune do 20 klijenata, a u Standardnom paketu se ta brojka penje na 100 klijenata.

Uz to, u Standardnom paketu je moguća izrada ponavljajućih računa, višejezičnost dokumenata, učitavanje klijenata i proizvoda i usluga iz excel datoteka, dok je u paketu „Po mjeri“ moguće prilagoditi rješenje Vašim specifičnim potrebama.
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Računi
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Relago Putni nalazi