Prikaz Relago korisnika: Karate klub Vukovar '91

Datum: 26.8.2015.
Kategorija: Članstvo
  Članstvo - ispis uplatnica i praćenje plaćanja članarina
Relago Članstvo - ispis uplatnica i praćenje plaćanja članarina


Kada spomenete karate, većina će se sjetiti kimona i pojaseva u različitim bojama. Upućeniji znaju i za fokusere, štitnike pa i rukavice ali i za plemenitu poruku ovog sporta. No samo osobe koje su svakodnevnom, operativnom poslu vođenja kluba, razmišljaju i o uplatnicama. Da, uplatnicama.
Također i o popisima članova (koje morate voditi po Zakonima), praćenju plaćanja, vođenju evidencije dolazaka ili slanja obavijesti članovima. Danas predstavljamo Karate Klub Vukovar '91, klub koji radi sve ovo i još puno više od toga…

Relago Članstvo - ispis uplatnica i praćenje plaćanja članarina
Karate klub Vukovar '91 višegodišnji je klub, osvajači su niza medalja na državnim i internacionalnim smotrama i prvenstvima.
Radi predanog i napornog rada svakim danom bilježe sve više novih članova te su prisutni u gradu Vukovaru kao klub istinskih vrijednosti i promicatelj zdravog načina života.

Vođenje članstva

Jedan od preduvjeta uspješnog vođenja sportskog kluba jest i vođenje podataka o svim članovima. To uključuje osnovne podatke, adrese, rasporede po grupama i vođenje kontakt podataka.
O navedenom iz kluba kažu: „Otkada koristimo Članstvo, puno nam je olakšano praćenje članova i njihovih podataka.“.

Obzirom da je od kraja ove godine obavezno vođenje registra članova, to je još jedan razlog da organizirate sve informacije na jedno mjesto.

Relago Članstvo - ispis uplatnica i praćenje plaćanja članarina

Ispis uplatnica

Kako bi svakog mjeseca klub imao za tekuće troškove, potrebno je pratiti i plaćanja članarina.
Najčešće se za to priprema veliki broj uplatnica na početku mjeseca, a upravo ovo oduzima tek nekoliko minuta vremena – ako koristite Članstvo: „Ispis uplatnica je odlična stvar i olakšava posao te mi pruža više vremena za organizaciju ostalih aktivnosti. Svakako da uz ispis uplatnica koristimo i učitavanje bankovnog iznosa kako bi dugovanja brzo i točno bila označena plaćenima.“.

Korištenje aplikacije

„Svoje pozitivno iskustvo sa korištenjem Relago Članstva mogu potvrditi i činjenicom da mi aplikacija puno bolji uvid u stanje članstva, ostavlja više vremena za druge aktivnosti i pruža brzi pristup informacijama kada i gdje ih trebam.“

Hvala rukovodstvu kluba na riječima pohvale, a Vas pozivamo da isprobate navedeno i uvjerite se kako će Vam aplikacija uštediti novac i vrijeme.

Kako neprofitne udruge trebaju prijavljivati JOPPD u 2016. godini? Pročitajte ovdje..
Članstvo banner
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Članstvo
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Relago Računi