Stigao je... 1500-ti Relago korisnik!

Datum: 5.2.2016.
Kategorija: Računi
1500-ti Relago korisnik


Jedna od popularnijih metrika koje pratimo svakodnevno je broj korisnika Relago aplikacija. I upravo se danas taj brojač "okrenuo" na brojku 1500. Veliko dostignuće za nas, ali i velika obaveza. Tko, što i kako - pročitajte dolje.

1500-ti Relago korisnik

1500 korisnik: došli po preporuci

Povećanjem broja korisnika, povećavamo i našu obavezu i predanost za izradu što boljih, učinkovitijih i jednostavnijih aplikacija za pomoć u poslovanju. Tako je i sa zadnjim korisnikom, obrtom Elektro Kabić, a oni će narednih godinu dana besplatno koristiti aplikaciju Računi!

Elektro Kabić je obiteljski obrt iz Knina koji se bavi elektroinstalacijama, a Račune im je preporučila građevinska tvrtka sa kojom surađuju već dulje vrijeme, a koji pak koriste Relago Račune već dulje vrijeme.
Nakon probe aplikacije, brzo su se odlučili za kupovinu, i to točno u trenutku kada smo očekivali 1500-og Relago korisnika!

Hvala svim Relago korisnicima

Ovim putem bismo se htjeli zahvaliti našim postojećim Relago korisnicima, na korištenju aplikacija i hvala što nas tjerate da budemo bolji svakim danom te i još predanije radimo kako bismo vam olakšali poslovanje.

Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Računi
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Jednostavna fiskalizacija ne-gotovinskih računa