Molimo pričekajte...
Relago Web aplikacije za pomoć u poslovanju

Relago web aplikacije za pomoć u poslovanju

Moćne, jednostavne, brze i sigurne!

CTA arrow

Relago ima više od 7000 korisnika, ovo su neki od izdvojenih:

Merkur Osiguranje PBZ Invest Emil Frey Auto Centar Asseco SEE Keune
Nanobit InterCars Olympus Hrvatska Le Meridien Lav Split
Rijeka 2020 - europska prijestolnica kulture OVS fashion Agrivi WestGate Grupa Gideon Brothers Helen Doron škola stranih jezika
Fresenius Kabi Tim Kabel Grenke Q Epiroc
HNK Rijeka NEOS Urs Adriatica Alphachrom Jung Sky
Syskit OK Olimpik Kaeser Kompressoren Hrvatska Hrvatski Akademski Sportski Savez Media-Soft
MET Croatia Hotel Tamaris Baška Otok Krk Smartnet Lider Nekretnine Centar Tehnike Hrvatski akademski atletski klub Mladost
Hotel Vestibul Palace Vijci Kranjec Editel Hrvatski akademski odbojkaški klub Mladost Lineaflex
NK Sesvete Connector Subsea Solutions Origo Centar Digitalist Dječji vrtić Montessori
Geo Omega Addomed Euroklima Tenis Klub Istraturist Autoprijevoz Mario

Zajedničke odlike svih Relago aplikacija

Oblak
Za rad u Relago aplikacijama nema potrebe za naknadnim instaliranjem dodatnih programa, nadogradnjama, održavanjem, opremom i sl. Sve što trebate nalazi se unutar Vašeg internet preglednika.
Vrlo jednostavno i isplativo.
Sigurno
Uz brojne moderne sustave zaštite u Relago aplikacijama, sigurnost rada garantira i Microsoft platforma - Azure na kojoj je cijeli sustav smješten. Uz upotrebu vodećih svjetskih SSL certifikata, sigurnost Vašeg rada je zajamčena.
Jednostavno
Ako čitate ove stranice, velika je mogućnost da već sada ispunjavate sve preduvjete za rad u Relago aplikacijama. Za korištenje aplikacija potrebno je imati računalo sa pristupom internetu, internet preglednik (browser) i valjanu e-mail adresu. U ovom modelu izbjegavate potrebu za instalacijama, nadogradnjama, raznim podešenjima, popratnim programima ili kupovinom skupe opreme.
Dostupno - uvijek i od svugdje
Pristup Relago aplikacijama moguć je sa svih računala, laptopa, pa čak i modernijih mobitela. Potreban je samo internet preglednik i internet pristup.
Napredni sustavi
Koristeći udaljene resurse putem mreže možete iskusiti brzinu, snagu i sigurnost najmodernijih tehnologija i opreme. Smještaj sve opreme i podataka na udaljenim, visokosigurnim podatkovnim centrima omogućuje da se, bez briga, usredotočite na ono što je bitno - Vaš rad.
Više korisnika
Kako bi više korisnika surađivalo u aplikacijama, na rad u Relago aplikacijama možete pozvati i Vaše suradnike. Suradnici koriste kupljene aplikacije unutar istog obrta, tvrtke.
Povoljno
Uz besplatnu probu svih aplikacija, paketi korištenja su pristupačni i napravljeni na način da svaki korisnik može odabrati odgovarajući raspon opcija po paketima.
Paketi za sve
Svi paketi su napravljeni po mjeri, što zanči da su prilagođeni Vašim potrebama. Pakete je moguće produljiti ali i nadograditi. Zakupom korištenja na dulje vrijeme ostvarujete i veće uštede.
Relago Dokumenti
www.relago.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Za više informacija kliknite ovdje.
Slažem se
Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.