Molimo pričekajte...

Imamo 5000 korisnika iz cijele Hrvatske!

Datum: 18.3.2019.
Kategorija: Putni nalozi
  Putni banner
Imamo 5000 korisnika 1


Lijevi dio planine na slici gore ujedno odgovara liniji na grafu kojom brzinom rastemo. Skroz lijevo (u podnožju) je 0 korisnika, prije 6 godina, a vrh predstavlja današnjih 5000 korisnika. Imamo brdo korisnika!
I ne, desni dio planine ne predstavlja budući pad korisnika. :)


Internet je promijenio načine na koji radimo i živimo. Za nas u Relagu je velika stvar kada znamo da je puno ljudi prepoznalo to što radimo, točnije njih više od 5000 iz cijele Hrvatske. Pa, bravo za nas!

U naših 5000 ima velikih firmi sa stotinama zaposlenih, osiguranja, farmaceuta, IT firmi, turističkih agencija, transporta, logistika, proizvođača, veleprodaja, odvjetničkih ureda, sportskih klubova, vrtića, OPG-ova, građevinskih obrta... Premalo je tu mjesta a vas puno.
Hvala svima na dosadašnjem povjerenju.

Imamo 5000 korisnika 2

Tko je 5000-ti Relago korisnik?

Svakodnevno prolazimo kroz nekoliko registracija i novih korisnika, ništa nije bilo drugačije niti neki dan kada su se registrirali iz tvrtke Kuk Adriatic d.o.o., a o sebi kažu:
Mi se fokusiramo na specijalizirane sastojke za hranu i lijekove i posvećeni smo pronalaženju njihovih novih, inovativnih primjena još od 1945.g. što se pokazalo kao odlična strategija.
Sa sjedištem u Ried am Innkreis, Austrija, i 17 kćeri društava, KUK je danas jedan od najpoznatijih opskrbljivača iz ovih sektora u središnjoj i istočnoj Europi.
Naš cilj je djelovati kao veza između međunarodno priznatih dobavljača odabranih sastojaka, i proizvođača hrane i lijekova koji poštuju najviše standarde kvalitete, na licu mjesta, na lokalnom jeziku i uz podršku tima stručnjaka za pronalaženje rješenja.


Nakon probe su se odlučili za kupovinu Putnih naloga, a mi smo ih obavijestili kako su upravo oni naš 5000-ti korisnik aplikacija te da su ju dobili na korištenje (po starom dobrom običaju).

RelaImamo 5000 korisnika  3

Zašto baš Relago Putni nalozi?

Na pitanje: Zašto ste se odlučili baš za Relago Putne naloge kažu:
Povećanjem broja djelatnika povećan je obujam poslovanja, pa se tražilo riješenje koje bi pojednostavilo standardni način izrade putnih naloga.
I našli su Relago Putne naloge...

Mi kažemo: hvala Vam na povjerenju!

Nastaviti ćemo marljivo raditi kako bismo ga opravdali.

A ako i vi tražite "rješenje kojim bi pojednostavili standardni način izrade putnih naloga" (i još mnogo više od toga), isprobajte naše Putne naloge već danas. Ne košta ništa, a možete samo profitirati.Povratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Putni nalozi
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!
Pretplati me na Relago blog
Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.
Relago izdvojeni korisnici
Jednostavna fiskalizacija ne-gotovinskih računa
www.relago.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Za više informacija kliknite ovdje.
Slažem se
Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.