Online upisi

Datum: 8.9.2020.
Kategorija: Članstvo
  Članstvo za izrade opomena i potvrda
Online upisi članova u aplikaciji Relago Članstvo 1


U ovom postu ćemo obratiti pozornost na mogućnosti izvođenja upisa članova u klubove, škole, udruge i slično putem online sučelja. U vremenima kada je izbjegavanje izravnog kontakta obaveza a ne tek jedna od opcija.

Online upisi članova u aplikaciji Relago Članstvo 2
Od kako smo u "novom normalnom" moramo iskazati naše mogućnosti prilagodbe novim uvjetima življenja, i to u potpuno novim okolnostima.

Čovjek je društveno biće i cijeli život smo do sada gradili uz željen društveni i fizički kontakt. I sada bismo to htjeli promijeniti. Ili barem ono što možemo promijeniti.

Moderne tehnologije omogućavaju nam da danas neke od tih prepreka lakše preskočimo. Zato je i Relago razvio mogućnost online upisa.

Online upisi članova

Zamislimo situaciju u kojoj se netko može upisati i postati član vašeg kluba, udruge, škole, polaznik tečaja i slično bez da dolazi u fizički kontakt sa vama ili dogovara sastanak ili čeka upise ili mijenja sto drugih obaveza kako bi točno pogodio vrijeme i mjesto kada su upisi.
Uz online upise - može.
Onine upisi omogućavaju brzo i jednostavno ispunjavanje forme za upis i to sa bilo kojeg uređaja sa pristupom Internetu.

Online upisi članova u aplikaciji Relago Članstvo 3

Kako rade online upisi?

Administrator kluba koji je korisnik aplikacije aplikacije Članstvo, u Članstvu omogućava ovu opciju te kopira link na upise za klub/udrugu i sl..
Taj link može poslati potencijalnim članovima u mail kampanji, staviti na web stranice, postati u Facebook ili Twitter post ili ga jednostavno poslati putem SMS poruke, WhatsAppom, Viberom (ili kako sve već ne danas), kako bi član online ispunio zahtjev za upisom.

Novi član klikne na taj link (na mobitelu, laptopu, kompjutoru, gdje već), ispuni potrebne podatke i bum - imate zahtjev za upisom koji vas čeka u aplikaciji Članstvo.

Novim doradama u sustavu smo omogućili uz link (tekstualnu poveznicu) prikaz i QR koda (sličice) kojeg je moguće iskopirati i podijeliti na društvenim mrežama ili isprintati na letcima, na ulazu u klub i slično.
QR kod je kao link kojega otvarate skeniranjem, on omogućava skeniranje mobitelom i otvaranje linka za Online upise bez pretipkavanja linka ili klikanja na poveznicu.

Dalje znate i sami - radite upisnice, šaljete email pozive na plaćanja članarina (e-uplatnice) i sve dalje kao i do sada.

Upisi članova u online obliku

Upravo radi svih novih okolnosti vremena u kojima živimo odlučili smo se napraviti ovu opciju u aplikaciji te ju dati svim korisnicima na korištenje bez dodatnih nadoknada.
Ona je uključena u cijene svih paketa aplikacije Članstvo.

Svim korisnicima sretno u budućem radu i nadamo se da ćemo barem nekome olakšati ova zahtjevna vremena.
Članstvo banner
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Članstvo
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Jednostavna fiskalizacija ne-gotovinskih računa