Molimo pričekajte...

Partneri

Relago Članstvo
Poslovni subjekti koji u Relago aplikacijama vide priliku za suradnju izvan okvira korištenja Relago aplikacija mogu prvi korak prema ostvarenju suradnje napraviti kontaktirajući nas.

Relago partneri sudjeluju u promociji i distribuciji Relago aplikacija, oglašavaju se na Relago web stranicama, pružaju tehnološko-tehničku podršku za korištenje Relago sustava ili surađuju sa Relagom na ostale načine osim korištenja aplikacija.

Relago partnere možete pregledati dolje.
Veselimo se suradnji!

Relago partneri

CVS Mobile
Partner logo9
CVS Mobile je telematički sustav za poslovno upravljanje voznim parkom, radnim procesima i zaposlenicima koji rade na daljinu.
Osim ostalih područja, prvenstvenu primjenu ima u transportu, logistici te putničkom prometu.

Relago nudi mogućnost automatskog kreiranja obračunatih putnih naloga iz vozila u CVS sustavu.

CVS Mobile - web stranica
Moj-eRačun
Partner logo10
Servis Moj-eRačun je najveća mreža u Hrvatskoj koja služi za razmjenu elektroničkih računa i ostalih eDokumenata. Tvrtka je primarno orjentirana na B2B i B2G tržišne segmente. Njihova je vizija potpuna digitalizacija poslovanja.

Relago aplikacija Računi omogućava slanje i primanje e-Računa putem servisa Moj-eRačun prema mreži od 30.000 korisnika servisa.

Moj-eRačun - web stranica
Boost
Partner logo7
Tvrtka Boost d.o.o. pruža domaćim i stranim tvrtkama potpunu savjetodavnu, logističku i operativnu pomoć, i to za potrebe razvoja poslovnih planova, poticaja (EU fondovi, HBOR, HAMAG Bicro i slično).

Osim navedenog, Boost pruža usluge HR konzaltinga, ISO standardizacije te IT savjetovanje. Tvrtka posluje po principu „one-stop-shop“.

Boost - web stranica
U Turn Tax Refund
Partner logo6
Tvrtka U Turn Tax Refund (UTTR) jedna je od vodećih internacionalnih tvrtki u području pružanja usluga povrata inozemnog PDV-a, te drugih usluga u području indirektnih poreza, sa sjedištem u svjetski poznatom DIFC (Dubai Internacional Financial Centre) poslovnom centru.

UTTR ima urede u više od 26 zemalja svijeta te pruža usluge povrata PDV-a iz više od 45 zemalja (sve članice EU, Srbija, Makedonija, Švicarska, Norveška, Island, Kanada, Japan, Argentina...).

BudiOnline
Partner logo8
BudiONLINE Hosting trudi se biti jedinstven provider, koji nudi Hosting usluge za male, srednje i velike tvrtke.

Njihov cilj je da stvore najpouzdanije rješenje koje je ujedno i najisplativije, a uključuje najvišu kvalitetu usluge. Uvjerite se u kvalitetu i pouzdanost njihovih usluga.

BudiOnline - web stranica
Microsoft Windows Azure
Partner logo5
Windows Azure je cjelovita platforma za korištenje računalstva u oblaku. Tvrtkama i pojedincima je omogućeno postaviti aplikacije na servere u Microsoftovim podatkovnim centrima.

Relago koristi Windows Azure platformu od početka rada, na taj način osiguravajući neupitnu sigurnost, stabilnost, brzinu i raspoloživost platforme i svih aplikacija.

Microsoft Windows Azure - web stranica
Comodo CA
Partner logo9
COMODO je svjetski poznati autoritet na području sigurosnih informacijskih tehnologija i jedan od najvećih svjetskih izdavatelja SSL certifikata.

Relago koristi sigurnosne certifikate ove kuće kako bi osigurali siguran pristup i zaštitu korisnika i novčanih transakcija na portalu Relago.hr.

Comodo CA - web stranica
Relago Dokumenti
www.relago.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Za više informacija kliknite ovdje.
Slažem se
Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.