Molimo pričekajte...

Partneri

Jednostavna fiskalizacija ne-gotovinskih računa
Poslovni subjekti koji u Relago aplikacijama vide priliku za suradnju izvan okvira korištenja Relago aplikacija mogu prvi korak prema ostvarenju suradnje napraviti kontaktirajući nas.

Relago partneri sudjeluju u promociji i distribuciji Relago aplikacija, oglašavaju se na Relago web stranicama, pružaju tehnološko-tehničku podršku za korištenje Relago sustava ili surađuju sa Relagom na ostale načine osim korištenja aplikacija.

Relago partnere možete pregledati dolje.
Veselimo se suradnji!

Relago partneri

CVS Mobile
Partner logo9
CVS Mobile je telematički sustav za poslovno upravljanje voznim parkom, radnim procesima i zaposlenicima koji rade na daljinu.
Osim ostalih područja, prvenstvenu primjenu ima u transportu, logistici te putničkom prometu.

Relago nudi mogućnost automatskog kreiranja obračunatih putnih naloga iz vozila u CVS sustavu.

CVS Mobile - web stranica
Moj-eRačun
Partner logo10
Servis Moj-eRačun je najveća mreža u Hrvatskoj koja služi za razmjenu elektroničkih računa i ostalih eDokumenata. Tvrtka je primarno orjentirana na B2B i B2G tržišne segmente. Njihova je vizija potpuna digitalizacija poslovanja.

Relago aplikacija Računi omogućava slanje i primanje e-Računa putem servisa Moj-eRačun prema mreži od 30.000 korisnika servisa.

Moj-eRačun - web stranica
WebEye
Partner WEBEYE
WebEye je vodeći pružatelj telematskih rješenja za cestovni promet koji radi s tvrtkama koje žele iskoristiti vrhunske telematske inovacije na svojim teškim i lakim komercijalnim vozilima.
Gotovo 20 godina WebEye stručnjaci podržavaju korisnike s referentnom razinom usluge, pomažući im da rastu i razvijaju svoje poslovanje. Pomažu svojim klijentima u učinkovitijem organiziranju njihovih logističkih procesa, smanjenju operativnih troškova i ekonomičnijem upravljanju radnom snagom.

WebEye - web stranica
FMLC
Partner FMLC
FMLC je specijalizirana tvrtka za izradu rješenja u segmetu GPS praćenja vozila i Fleet Management-a. Cilj im je osigurati klijentima vrhunsku tehnologiju za Fleet Management i visoku razinu dobrog korisničkog iskustva pri korištenju Fleet Management rješenja.
Njihova rješenja omogućuju praćenje događaja kao što su: krađa vozila, nadzor i praćenje temperature, prekoračenje brzine, eko vožnja, geozone, digitalni senzori, panic alarm, tahograf, prometna nesreća, optimizacija ruta, krađa goriva i dr.

FMLC Hrvatska - web stranice
Boost
Partner logo7
Tvrtka Boost d.o.o. pruža domaćim i stranim tvrtkama potpunu savjetodavnu, logističku i operativnu pomoć, i to za potrebe razvoja poslovnih planova, poticaja (EU fondovi, HBOR, HAMAG Bicro i slično).

Osim navedenog, Boost pruža usluge HR konzaltinga, ISO standardizacije te IT savjetovanje. Tvrtka posluje po principu „one-stop-shop“.

Boost - web stranica
U Turn Tax Refund
Partner logo6
Tvrtka U Turn Tax Refund (UTTR) jedna je od vodećih internacionalnih tvrtki u području pružanja usluga povrata inozemnog PDV-a, te drugih usluga u području indirektnih poreza, sa sjedištem u svjetski poznatom DIFC (Dubai Internacional Financial Centre) poslovnom centru.

UTTR ima urede u više od 26 zemalja svijeta te pruža usluge povrata PDV-a iz više od 45 zemalja (sve članice EU, Srbija, Makedonija, Švicarska, Norveška, Island, Kanada, Japan, Argentina...).

BudiOnline
Partner logo8
BudiONLINE Hosting trudi se biti jedinstven provider, koji nudi Hosting usluge za male, srednje i velike tvrtke.

Njihov cilj je da stvore najpouzdanije rješenje koje je ujedno i najisplativije, a uključuje najvišu kvalitetu usluge. Uvjerite se u kvalitetu i pouzdanost njihovih usluga.

BudiOnline - web stranica
Microsoft Windows Azure
Partner logo5
Windows Azure je cjelovita platforma za korištenje računalstva u oblaku. Tvrtkama i pojedincima je omogućeno postaviti aplikacije na servere u Microsoftovim podatkovnim centrima.

Relago koristi Windows Azure platformu od početka rada, na taj način osiguravajući neupitnu sigurnost, stabilnost, brzinu i raspoloživost platforme i svih aplikacija.

Microsoft Windows Azure - web stranica
Comodo CA
Partner logo9
COMODO je svjetski poznati autoritet na području sigurosnih informacijskih tehnologija i jedan od najvećih svjetskih izdavatelja SSL certifikata.

Relago koristi sigurnosne certifikate ove kuće kako bi osigurali siguran pristup i zaštitu korisnika i novčanih transakcija na portalu Relago.hr.

Comodo CA - web stranica
Jednostavna fiskalizacija ne-gotovinskih računa
www.relago.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Za više informacija kliknite ovdje.
Slažem se
Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.