Molimo pričekajte...

Rezervacije - paketi i cijene

Odabir aplikacije je jednostavan - odaberite paket i period pretplate.

Osnovni

do 3 resursa
Za jednostavno praćenje rezervacija
 • Izrade kategorija i lokacija resursa
 • Polusatno, satno ili dnevno rezerviranje
 • Praćenje upita za rezervacije
 • Tjedni pregled rezervacija
 • Dnevni pregled rezervacija
 • Izrada jednostavnog cjenika

Standard

do 10 resursa
Za veći broj rezervacija
 • Sve opcije iz paketa Osnovni
 • Rezervacije sa više resursa
 • Ponavljajuće rezervacije
 • Detaljni cjenik
 • Više valuta resursa
 • Izvoz u excel i word format

Po mjeri

opcije po dogovoru
prilagođeno ograničenjima i opcijama
 • Sve opcije unutar aplikacije je moguće prilagoditi potrebama korisnika uz mogućnost dodatnih podešenja i proširenja.

U cijene nije uključen PDV.
Za kupovinu je potrebno biti prijavljen u sustav. Nemate korisnički račun? Besplatno se registrirajte.

Opcije dostupne u svim paketima Rezervacija

Neograničeni broj rezervacija
Visoka sigurnost podataka
Detaljni izvještaji
Čuvanje podataka nakon isteka
Velika brzina rada
Rad u "poznatom" okružju
Bogata statistika na početnoj stranici
Mogućnost rada više suradnika
Pregled, filtriranje i sortiranje svih lista

Često postavljana pitanja

Koji paket i trajanje odabrati?

Pregledajte ograničenja i mogućnosti u svim paketima, usporedite Vaše potrebe sa ponudom i odaberite paket u koji se uklapate. Treba li napomenuti kako kupujući 12-mjesečne pakete možete uštedjeti od 15% - 25% u odnosu na 3-mjesečne? Za sve korisnike kojima ne odgovaraju ponuđeni paketi, kontaktirajte nas i ponuditi ćemo Vam posebno prilagođeni paket Po mjeri.

Kako mogu platiti korištenje aplikacije?

Postoje dvije mogućnosti plaćanja: po ponudi i putem kreditne kartice. Nakon potvrde narudžbe, ponuda Vam stiže na registriranu e-mail adresu, te po obradi uplate Vam se otvara mogućnost korištenja aplikacije. Jednostavniji i brži način kupovine je putem kreditne kartice, gdje je odmah po plaćanju aplikacija dostupna i spremna za uporabu.

Koji su preduvjeti korištenja ove aplikacije?

Kao i za ostale Relago aplikacije, preduvjeti su slijedeći: osobno računalo sa širokopojasnim (brzim) pristupom na internet, neki od novijih internet preglednika (Firefox, Chrome, Opera, Safari), te postojeća, aktivna e-mail adresa.

Koliko korisnika može raditi u ovoj aplikaciji?

Kratak odgovor: koliko god želite.
Dulji odgovor: Nakon kupovine aplikacije, u Moji suradnici (u izborniku Moj Relago) možete pozvati korisnika na zajedničko korištenje kupljenih aplikacija. Dovoljno je unjeti e-mail adresu suradnika, te kliknuti na gumb "Pozovi". Nakon što suradnik primi e-mail, prihvati poziv i stvori svoju lozinku, dozvoljen mu je rad u Vašim aplikacijama. Pozvane suradnike je moguće deaktivirati, no i ponovno aktivirati.

Mogu li "nadograditi" paket tijekom trajanja i kako?

Nadogradnja je moguća ukoliko npr. koristite Osnovni paket i želite nadograditi na Standard. Na pregledu aplikacija (Moj Relago - Moje aplikacije) potrebno je odabrati nadogradnju željene aplikacije. Nadogradnja se odnosi na preostali period korištenja aplikacije, a cijena je razlika između cijena dva paketa za preostali broj dana. Nadogradnja se primjenjuje trenutačno po plaćanju (ili po evidentiranom plaćanju). Ukoliko želite promjenu u prilagođeni paket Po mjeri - kontaktirajte nas.

Kako mogu produžiti trajanje aplikacije

U bilo kojem trenutku korištenja aplikacije, prije isteka, možete novi paket iste aplikacije dodati u košaricu i platiti. Taj novi paket počinjete koristiti odmah nakon isteka trenutačnog paketa. Pripazite samo da je novi paket ograničenjima isti kao i dosadašnji paket (npr. ukoliko koristite Standard - produljite ponovo Standard paketom).

Mogu li platiti za godinu dana korištenja unaprijed?

Da. Potrebno je odabrati paket i trajanje od 12 mjeseci, klikom na odgovarajuće polje u prikazu paketa. Cijena za 12 mjeseci je najpovoljniji paket cijene po mjesecu u konačnici.

Za koga je paket Po mjeri?

Po mjeri nije "najveći" paket, već - paket prilagođen Vašim potrebama. On može, ograničenjem i mogućnostima, predstavljati rješenje za Vaše potrebe. Ograničenja mogu biti po Vašoj želji, npr. kombinacija paketa Osnovni i Standard, izvješća mogu biti posebno prilagođena Vašim zahtjevima i sl. Kontaktirajte nas sa Vašim zahtjevom - prilagoditi ćemo se.

Mogu li isprobati ovu aplikaciju?

Kako bismo osigurali zadovoljstvo naših korisnika sve Relago aplikacije je moguće isprobati. I to besplatno, bez ikakve obaveze i kreditnih kartica. Besplatna proba Rezervacija traje 14 dana gdje je korisnicima moguće isprobati sve mogućnosti koje su dostupne u Osnovnom paketu uz ograničenje broja resursa na 2. Po završenom probnom periodu moguće je kupiti korištenje aplikacije, a svi podaci uneseni u probnom načinu rada ostaju i u kupljenoj verziji aplikacije. Besplatnu probu možete zatražiti klikom na gumb "Besplatna proba".

Relago aplikacije
Relago Računi
Relago Članstvo