RelaGO

RelaGO Logo RelaGO centar je središnje mjesto za dodatnu pomoć u svakodnevnom poslovanju i korištenju Relago aplikacija.
RelaGO centar nije sastavni dio Relago aplikacija, no zamišljen je da ih nadopunjuje pri svakodnevnom poslovanju, a korištenje RelaGO centra ne zahtjeva korištenje Relago aplikacija, i obratno.
Ukoliko trebate podršku prilikom rada sa Relago aplikacijama, ne oklijevajte nas kontaktirati.
Za pristup RelaGO centru ne treba biti prijavljen u sustav, niti registrirani korisnik, korištenje je besplatno za sve i bez ograničenja.
RelaGO centar se sastoji od Bloga i Relago Alata.

Relago Putni nalazi

Blog sadrži periodički objavljivane članke sa temama vezanim uz Relago aplikacije, novosti u propisima, procedurama i poslovanju, te općenite novosti vezane uz poslovanje tvrtke Relago.
Svrha Bloga je da korisnici Relago aplikacija na jednom mjestu imaju sve potrebne obavijesti vezane uz mogućnosti aplikacija, njihovo korištenje i podešavanje te novosti u mogućnostima aplikacija i radu sa njima. U cilju što ispravnijeg poslovanja Relago korisnika, neki blog postovi sadrže i dokumente vezane uz ispravno poslovanje, primjere propisa, obrazaca i slično.

Relago Alati su skup malih alata za pomoć u svakodnevnom poslovanju. Još jednom - njihovo korištenje je besplatno za sve.

Relago Članstvo