Relago predstavlja udrugu Mama Hrvatska

Datum: 1.4.2015.
Kategorija:
Udruga Mama Hrvatska


Danas vam predstavljamo Udrugu Mama Hrvatska. U vrijeme kada je vrlo bitno brinuti se za bližnje oko sebe, moramo vidjeti što možemo učitniti za one kojima je pomoć najpotrebitija - pročitajte u nastavku o čemu se ovdje radi...

Osnovna ideja udruge Mama Hrvatska je povezati hrvatski narod s onima o kojima nitko ne brine i koji su ostavljeni na milost i nemilost teškog života koji ih okružuje bilo gdje u svijetu. Jednom riječju Mama Hrvatska diše s onima koji su na „dnu“, a Relago ponosno podupire rad udruge.

Projekt: Ruanda 2015

Ruanda je zemlja sa tisuću brežuljaka, smještena u samom srcu Afrike. Nažalost, najpoznatija je po činjenici što je u nešto manje od tri mjeseca, sredinom 1994. godine izvršen genocid nad više od 800.000 ljudi.



„Melem na ranu i osmijeh na lice“ je naziv projekta u kojem udruga želi pomoći djeci Ruande, u DVD-u kojega možete naručiti na stranicama Udruge, možete vidjeti i djecu zaraženu sidom koja preživljavaju uz pomoć sestara „Prijateljica siromaha“.

Kako pomoći

Osim narudžbom DVD-a, moguće je i izravno uplatiti iznos za pomoć ili napraviti specifičan vid pomoći nazvan Kumstvo. Podaci za uplatu su:
UDRUGA MAMA HRVATSKA
Zmajanska 31
10000 ZAGREB
IBAN: HR7523600001102442432
Poziv na broj primatelja: 7788
Model: HR00

Hvala Vam i budite sigurni kako će pomoć otići u prave ruke!



Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Relago Članstvo