2000-i Relago korisnik

Datum: 9.11.2016.
Kategorija: Putni nalozi
2000-ti Relago korisnik


Brže no što smo se nadali i predviđali, dobili smo i 2000-og korisnika. Velik dan za nas u Relagu, ali i veliki dan za njih - dobili su godinu dana Standard paket aplikacije Putni nalozi.

Rast broja korisnika

Od početka rada do prvih 1000 korisnika nam je trebalo oko 2 godine i 3 mjeseca, dok nam je od 1000 do 2000 korisnika bila potrebna godina i 6 mjeseci što je ubrzanje rasta od jedne trećine.
Svaki novi korisnik znači veću obavezu i predanost izradi što boljih, pouzdanijih i učinkovitijih aplikacija.
Bez iznimke.
Bez kompromisa.
Svakom korisniku, korisničkom zahtjevu pristupamo otvoreno i u periodu probe, kada se upoznaju sa aplikacijom i kasnije ako imaju kakvih korisničkih zahtjeva.

Tako je bio i sa tvrtkom Transporti Buneta, jednog dana su se registrirale gospođe iz tvrtke, nakon što su naišle na članak na našem blogu oko dnevnica.

Transrporti Buneta 2000-i Relago korisnik

2000-i korisnik: Transporti Buneta

Nakon uvodnog razgovora oko rada u aplikaciji i prolaska kroz nalog-dva izrazili su želju za kupovinom (usput su spomenule kako i cijene nisu nešto visoke što nas možda i natjera na korekcije cjenika :) ) te smo ih obavijestili da su, kao 2000-i korisnik, dobili besplatni jednogodišnji paket aplikacije Putni nalozi.

Transporti Buneta se bave prijevozom robe po cijeloj Europi, imaju tradiciju dugu 10 godina i stalno usavršavaju svoje usluge, posjeduju razne certifikate, osiguranja pošiljki, satelitske nadzore i stručno osoblje.
Vjerujemo kako će im u tvrtci ova aplikacija biti od pomoći, obzirom kako obračunavaju velik broj naloga za svoje djelatnike koji svakodnevno voze po cijeloj Europi a i šire.

Hvala korisnicima

Nije floskula ili isprazna rečenica: Hvala svim našim korisnicima, Vaše korištenje nam daje obavezu predano i kvalitetno raditi na daljnjem unaprjeđenju Relago aplikacija.
Hvala.

Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Putni nalozi
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Relago Članstvo