Relago Putni nalozi i Digitalni tahograf

Datum: 14.11.2023.
Kategorija: Putni nalozi
  Putni banner
Relago Putni nalozi partnerstvo sa Digitalni tahograf 1


Nije lako pronaći prave ljude u životu, one na koje se možeš osloniti i u koje se možeš pouzdati. Zato smo sretni kada ih pronađemo, prepoznamo i zadržimo. I upravo smo našli nove prave partnere.

U svijetu prijevoznika u Hrvatskoj, tvrtka Digitalni tahograf je sinonim za pouzdanost i kvalitetu rješenja ali i dugotrajnost. Nešto slično kao što su i Relago Putni nalozi sinonim za dobro obračunate putne naloge.
E, onda kada se dogodi da se takva dva rješenja upare u odličnu kombinaciju to je dobra vijest za sve.

Putni nalozi partnerstvo sa Digitalni tahograf 2

Digitalni tahograf i Relago Putni nalozi

Tvrtka Digitalni tahograf je renomirano mjesto za sva pitanja vezana uz ugradnju, servis, baždarenje i očitavanje digitalnih tahografa te praćenje evidencije rada vozača, edukacije radnika ali i satelitsko praćenje vozila. Naša suradnja se očituje u tom dijelu da Relago može prikupiti podatke sa platforme digitalnog tahografa i po njima automatizmom ISPRAVNO obračunati dnevnice i putne naloge.

Stvar funkcionira poprilično jednostavno a većinu posla obavlja Relago aplikacija Putni nalozi.

Ušteda vremena kod izrade naloga ali i pouzdanost u točan i po propisima odrađen putni nalog su najvažniji razlozi zašto ovo partnerstvo ima smisla i daje opipljive rezultate korisnicima.

Ako obračunavate plaće u prijevozničkoj firmi ili obrtu – rješenje za dnevnice Vam je pred nosom, isprobajte cijelu priču kod nas u Relagu bez obaveze ili troška u trajanju od četrnaest dana! Putni nalozi banner
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Putni nalozi
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Jednostavna fiskalizacija ne-gotovinskih računa