Relago aplikacije imaju preko 7000 korisnika

Datum: 4.12.2020.
Kategorija: Računi
  Racuni banner
7000 Relago korisnika 1


Evo nas opet na blogu sa informacijom o porastu broja naših korisnika – Relago aplikacije su upravo dobile svog 7000-og korisnika. Usred „novog normalnog“ evo moment koji nas je barem na tren vratio u „staro normalno“.

7000 Relago korisnika 2
Ako ste ikada probali napraviti korisniku ponudu ili račun te mu ga poslati na plaćanje, znate da to nije baš „samo tako“. Tu je bitno izaći u susret korisniku da se on osjeća ugodno kod plaćanja i da mu je to olakšano na najveću moguću mjeru. Upravo je i sa tim ciljem osmišljen 2D barkod na Relago ponudama/predračunima/računima.
Ideja je da taj kod služi kao način za brzo i jednostavno plaćanje, skeniranjem (najčešće) mobilnim uređajima. Tako kupcima bitno olakšavamo plaćanje dokumenata.

7000 korisnika Relago aplikacija

I to je razlog zašto su se neki dan kod nas registrirali iz Odvjetničkog ureda Stjepana Gomerčića. Radi se o odvjetničkom uredu koji posluje od 15. siječnja 1995.g., u kojem su mnogi današnji odvjetnici bili na praksi kao vježbenici, a prije polaganja pravosudnog ispita.

Odvjetnički ured primarno pruža usluge zastupanja u parničnim i kaznenim postupcima, dočim nije isključeno i pružanje pravne pomoći i zastupanja u drugim vrstama sudskih, upravnih postupaka i postupaka pred Trgovačkim sudovima. Nakon što su nas našli putem jednostavne Google pretrage i po registraciji, u besplatnoj probi su vidjeli mogućnosti aplikacije te isprobali sve što ih zanima.

2D kod na računima

Zašto su odabrali Relago? Odgovaraju: „Za kupovinu aplikacije Računi odlučili smo se jer smo probom aplikacije bili zadovoljni, aplikacija je jednostavna za korištenje, preglednost i uvid u stanja računa je na zadovoljavajućoj razini, a dostupnost 2D koda za skeniranje računa klijentima olakšava podmirenje faktura, što omogućava lakšu i bržu naplatu potraživanja s naslova izvršenih usluga.“

Eto, ako ste i vi u potrazi za načinom kako klijentima olakšati plaćanje faktura – isprobajte Relago Račune. Računi banner
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Računi
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Relago Dokumenti