Fiskalna blagajna, sa transakcijskim ponudama i računima

Datum: 13.4.2021.
Kategorija: Računi
  Racuni banner
Aplikacija Računi Alat Za Transakcijske i Gotovinske Račune 1


Ako već niste upoznati sa Relago aplikacijom Računi – vrijeme je da Vas sa aplikacijom upoznamo i malo Vam je približimo.

Aplikacija Računi Alat Za Transakcijske i Gotovinske Račune 2

Relago Računi u svijetu transakcijskog plaćanja

Naši su korisnici većinom korisnici transakcijskog načina plaćanja računa, a evo i zašto!
Prednosti u procesu plaćanja Relago aplikacijom Računi je moguć rad u par klikova (pa i sa plaže) i to samo uz računalo ili laptop. Dakle, rad je moguć bez papira ili paragon bloka te za rad sa Relago aplikacijom nije potreban nikakav uređaj (koji dodatno košta i oduzima vrijeme).

Također, više korisnika odjednom može raditi u istoj aplikaciji što pridonosi učinkovitosti i brzini rada, a jednako tako i uštedi vremena.

Svaka čast Word-u i Excel-u, no u svijetu transakcijskog plaćanja ne pružaju mogućnosti koje pruža Relago aplikacija Računi. Naša aplikacija tako nudi postavke brojača tj. automatsko brojanje računa što također uvelike doprinosi korisnicima aplikacije pri uštedi vremena i organizaciji posla.

Mnogi naši korisnici hvale i velik broj odabira predložaka tj. izgleda dokumenata (ponuda, predračuna i računa) kao i odabir dokumenata sa izraženim i/ili neizraženim popustom na ponudi/računu.
Opcija unosa slobodnog teksta u sam račun, ponudu ili predračun pa i u opis proizvoda prednosti su koje nas izdvajaju od raznih drugih načina plaćanja, a umetanje logotipa korisnika u željeni dokument također je opcija koju koristi većina naših klijenata. Prednosti koje nas također stavljaju u sam vrh alata za izradu računa jest jednostavna izrada eRačuna, a ništa manje tome ne pridonosi i opcija skladišta kao dodatna pogodnost.

Aplikacija Računi Alat Za Transakcijske i Gotovinske Račune 3

Relago Računi i u svijetu fiskalne blagajne

Prednosti tj. razlike između aplikacije i fiskalne blagajne – zašto smo drugačiji?
Iako nismo fiskalna blagajna mi smo i to i više! – kao što smo već spomenuli, rad sa Relago aplikacijom Računi jednostavan je i brz te bez potrebe za ikakvim uređajem koji dodatno košta i oduzima vrijeme.

Nudimo naravno i mogućnost izrade fiskaliziranih računa uz povezanost sa Poreznom upravom (odnosno vidljivim obveznim elementima fiskaliziranih računa - ZKI i JIR).

Za dodatnu efikasnost i brzinu tu su i 2D barkod kao i QR kod obavezan za sve fiskalizirane račune od početka tekuće godine. Za kraj, opet ćemo spomenuti i mogućnost izrade fiskaliziranih računa samo uz pomoć računala ili laptopa sa bilo kojeg mjesta koje ima internet uz naravno sve pogodnosti kao i pri izradi transakcijskih računa.

Relago aplikacija Računi idealan je alat za izradu svih tipova računa!
Uvjerite se i sami! Računi banner
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Računi
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Relago Dokumenti