Relago aplikacije imaju preko 7500 korisnika!

Datum: 11.5.2021.
Kategorija: Putni nalozi
  Putni banner
Relago ima 7500 korisnika 1


Ponosni smo što rastemo i u ovo zahtjevno vrijeme pa smo sretni što Vas možemo obavijestiti o porastu broja naših korisnika! Da, Relago aplikacije dobile su svog 7500-og korisnika!!!

Naši Putni nalozi i dalje su traženi iako u ovo zahtjevno vrijeme mnogi ne putuju kao prije odnosno u vrijeme sada poznato kao „staro normalno“.
No, raditi se mora, a mi nastojimo olakšati i pojednostaviti poslovanje našim korisnicima (kako onima koji putuju i trebaju putne naloge tako i korisnicima svih drugih Relago aplikacija).

Sa Relago aplikacijom Putni nalozi izrada istih je jednostavna i brza te nudi rješenja i na zahtjeve kompleksnijih putnih naloga sa mnoštvom mogućnosti.

Relago ima 7500 korisnika 2

Naš 7500-ti korisnik odabrao je upravo Putne naloge za efikasniji i brži rad.

Gospodin Žarko Ževnar je nakon dugogodišnjeg rada u sektoru međunarodnog prijevoza odlučio ispuniti si želju i otvoriti vlastiti obrt.

Obrt AZN TRANS je nastao iz želje za samostalnim radom, fleksibilnošću i napretkom. Strast, preciznost i predanost za poslom koju je pokazivao kao zaposlenik kod drugih prenio je na vlastiti obrt.

Zašto su odabrali Relago aplikaciju Putni nalozi?

Obrt AZN TRANS na čelu sa g. Ževnarom na to pitanje odgovara ovako: „U želji da si pojednostavimo administrativni dio posla smo u potrazi na internetu došli do Vaše aplikacije kojom si nadamo olakšati posao oko putnih naloga. Jednostavan rad i lakoća unosa u aplikaciji ostavljaju više vremena za druge aspekte posla.

Najsretniji smo kad su naši korisnici zadovoljni, a ako ste i Vi u potrazi za načinom kako si olakšati posao i uštediti vrijeme te na jednostavan način izraditi i najzahtjevnije putne naloge isprobajte Relago aplikaciju Putni nalozi.

Proba je besplatna, traje dva tjedna i možete napraviti naloga koliko želite... Putni nalozi banner
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Putni nalozi
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Relago Računi