Relago 8000-ti korisnik

Datum: 17.11.2021.
Kategorija: Računi
  Racuni banner
Relago ima preko 8000 korisnika iz cijele Hrvatske 1


Dug je put iza nas u Relagu i, nadamo se, još dulji ispred nas. Broj naših suputnika stalno raste što nam daje osjećaj pouzdanosti i zahvalnosti. A došli smo do brojke od njih 8000 što nas čini iznimno sretnima!

Relago ima preko 8000 korisnika iz cijele Hrvatske 2
Veseli nas svaki novi korisnik, nova priča, novi pojedinac.
A ponekad novi korisnik nije nov već je stari, otprije poznati sa nekom novom pričom i dimenzijom.
I upravo se to sada dogodilo.

Prešli smo brojku od 8000 korisnika Relago alata za pomoć u poslovanju.

Relago 8000-ti korisnik: Martina Boss

Relativno se često dogodi da ti raniji korisnik preporuči nekoga ili da treba drugu aplikaciju ili da treba istu aplikaciju ali u nekoj drugoj situaciji. To nam imponira i djeluje kao potvrda da smo prepoznati kao dobro rješenje koje ljudi vole koristiti i kojemu se vraćaju.

Naš današnji „okrugli“ korisnik je upravo takav. Od ranije poznata korisnica koja ima potrebu za korištenjem aplikacije Računi u jednom drugačijem okruženju od postojećeg.

Relago ima preko 8000 korisnika iz cijele Hrvatske 3
Mlada zagrebačka poduzetnica i fitness „guru“ Martina Boščić pod prepoznatljivim brendom Martina Boss uspješno posluje od 2019. godine te kao primarnu djelatnost ima trgovinu na malo.

Riječ je o prodaji fitness rekvizita te odjeće za trening u sklopu brenda Boss Fit, ali i kupaćih kostima pod brendom Bosskini.
Hrvatska proizvodnja se pokazala vrlo uspješnom i u planu je širiti asortiman i naravno uvijek težiti kvaliteti proizvoda, a ne kvantiteti.

Drago nam je da hrvatska pamet i hrvatski proizvod upravo koristi najbolje hrvatsko rješenje za izdavanje računa. :)

Kako i zašto baš Relago

Martina je inače magistra odnosa sa javnošću (uz to što je i certificirana fitness instruktorica) a u poslu je od 2017.-e godine.

O tome kako je došla do nas i zašto se odlučila za Relago Račune kaže:
Relago ima preko 8000 korisnika iz cijele Hrvatske 4
Do Relaga sam došla putem Google pretraživanja i od tada ga aktivno koristim i preporučujem u svojim krugovima, pogotovo mladim poduzetnicima i poduzećima.
Nakon probnog roka (koji iskreno puno znači jer korisnik vidi kako sve funkcionira, dakle ne kupuje na slijepo) zaključila sam da želim raditi u Relagu jer je jednostavan, pregledan i pruža mogućnost nekih akcija koje smanjuju potrebno vrijeme za izdavanje računa (npr. opcija kopiranja računa ako su kupac, usluga i cijena isti).


Hvala Martini na lijepim riječima i nadamo se da će i dalje kroz Relago aplikacije moći odrađivati svoj posao na jednostavan i brz način!

A svima ostalima preporučamo da, kao i Martina, besplatno isprobaju aplikaciju koja bi im bila interesantna bez obaveze ili troška. Računi banner
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Računi
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Relago Računi