Relago ima više od 9000 korisnika

Datum: 4.11.2022.
Kategorija: Računi
  Racuni banner
9000 Relago korisnika 1


Još jednom se možemo pohvaliti – stigli smo do 9000-tog korisnika!!! A rastemo i dalje...

Relago aplikacija Računi i ovaj se put pokazala najzanimljivijim odabirom među ponuđenim aplikacijama za izdavanje ponuda, računa i predračuna.
Tako bar tvrdi g. Franjo Franc sa novootvorenom tvrtkom „Aquaterm Franc“.

9000 Relago korisnika 2

Aquaterm Franc - 9000-ti Relago korisnik

Iako ima dvadesetogodišnje iskustvo u svijetu instalacija vode, grijanja i plina - do sada je radio kod poslodavca i povremeno privatno.

Velika potražnja i sve teže usklađivanje posla na više strana ponukala ga je da se osamostali i otvori svoju firmu u kojoj bi posao vodio i širio uz pomoć kvalitetnih i provjerenih alata za pomoć u poslovanju, poput Relago aplikacije Računi.

Jednostavnost i brzina korištenja aplikacije s bilo kojeg mjesta je ono što ga je privuklo i zainteresiralo za Relago aplikaciju Računi o kojoj je i ranije čuo samo najbolje.
Uvidom u besplatnu probu u trajanju od 14 dana – uvjerio se da je to ono što mu treba te da uz odabir izgleda dokumenta, logotipa na dokumentima, na izbor 2d barkod-a za brže plaćanje i e-računa – preglednost i automatiziranost pri ispunjavanju dokumenata (automatski brojač i dodavanje postojećih korisnika i proizvoda jednim klikom) baš ono što je tražio!

Gospodinu Francu želimo sve najbolje u budućem poslovanju, a Vas pozivamo da i sami isprobate Relago aplikaciju Računi i uvjerite se da je pravi izbor i za Vas i Vaše modernizirano poslovanje! Računi banner
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Računi
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Jednostavna fiskalizacija ne-gotovinskih računa