11000 Relago korisnika

Datum: 21.5.2024.
Kategorija: Računi
  Racuni banner
Relago ima više od 11000 korisnika Relago aplikacija 1


Radujemo se podijeliti uzbudljivu vijest s našom zajednicom - Relago aplikacije za pomoć u poslovanju dosegle su novi milestone! S ponosom objavljujemo da smo prešli preko 11,000 korisnika diljem Hrvatske, što je rezultat naše predanosti pružanju vrhunskih alata i rješenja za olakšavanje poslovnih procesa.

Relago ima više od 11000 korisnika Relago aplikacija 2
Ovaj značajan broj korisnika potvrđuje našu viziju stvaranja korisnih i intuitivnih aplikacija koje pomažu poduzećima u učinkovitijem vođenju njihovih poslova.

Danas predstavljamo korisnika koji je upravo 11000-ti.

11000-ti korisnik Relago aplikacija

Evo što sami o sebi kažu: "Tvrtka Sistemaš d.o.o. je osnovana 2014. godine sa ciljem pružanja niza informatičkih usluga srednjim i malim tvrtkama. Naše osnovne usluge su projektiranje, izgradnja i održavanje informatičke infrastrukture te sistemska podrška korisnicima.
Dugogodišnje iskustvo naših sistemskih inženjera i stalno usavršavanje prate i mnogi certifikati koje posjedujemo, a zahvaljujući kojima smo ostvarili partnerstva sa mnogim renomiranim tvrtkama iz IT industrije. Trenutno imamo aktivno ugovorno održavanje sa 65 tvrtki u Hrvatskoj.

Osnovna ideja je bila da nam klijenti prepuste kompletnu brigu o svom informatičkom sustavu kako bi se oni mogli baviti svojom osnovnom djelatnošću. Svjesni smo da kvalitetna usluga ne ovisi samo o poznavanju tehnologija već i o predanosti poslu te o dobroj komunikaciji s klijentima, čemu posvećujemo posebnu pažnju.


No, kako i zašto su došli do Relago aplikacija?

Relago ima više od 11000 korisnika Relago aplikacija 3

Zašto smo odabrali Relago Račune

"Dugotrajnim pretraživanjem interneta u potrazi za optimalnim rješenjem za izradu faktura" su došli do Relago aplikacije Računi koja "zadovoljava većinu naših potreba vezano uz izdavanje i slanje faktura i ponuda. Sučelje je pregledno i jednostavno za korištenje, koristimo i ponavljajuće fakture, slanje faktura iz aplikacije te slanje e-računa iz aplikacije."

Zahvaljujemo se tvrtci Sistemaš d.o.o. ali i svim našim korisnicima na povjerenju i podršci koju su nam pružili tijekom ovog putovanja.
Naša predanost pružanju vrhunskih rješenja za pomoć u poslovanju nastavit će se i dalje, kako bismo osigurali da naši korisnici ostvare svoje poslovne ciljeve i postignu uspjeh.
Ako već niste dio naše zajednice, pozivamo vas da se pridružite i iskusite prednosti korištenja Relago aplikacija za pomoć u poslovanju.
Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o tome kako naše aplikacije mogu olakšati vaše poslovanje i pridonijeti vašem uspjehu. Računi banner
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Računi
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Relago Dokumenti