Korisnički (roditeljski) portal za aplikaciju Članstvo

Datum: 23.3.2018.
Kategorija: Članstvo
  Članstvo za izrade opomena i potvrda
Korisnički (roditeljski) portal u aplikaciji Članstvo 1


Novi dan i novi zahtjev za aplikaciju Članstvo – ovaj put smo ispunili želju vezano uz izradu mjesta na kojem članovi mogu dobiti informacije o članu. I tako smo stvorili Korisnički (roditeljski) portal. Što može, kako ga i Vi možete aktivirati bez dodatnih troškova – saznajte u nastavku.

Korisnički (roditeljski) portal u aplikaciji Članstvo 2

Što je korisnički portal?

Portal je zamišljen kao mjesto gdje se član može ulogirati i pregledati podatke koje su administratori aplikacije Članstvo unijeli u sustav. Tu se sve bitno o članu uneseno u sustavu može pregledati na jednom mjestu. Ono što će Vas najviše zanimati jest da član može preuzeti i 2D barkod za sva neplaćena dugovanja i eventualne račune koji su za njega kreirani u sustavu.

Podaci koji se mogu vidjeti u sustavu za sada sadržavaju:
 - Osnovne podatke o članu
 - Sliku člana
 - Pregled plaćenih i neplaćenih dugovanja u sustavu
 - Pregled povijesti upisa po grupama
 - Učitane (uploadane) dokumente
 - Evidenciju prisutnosti
 - Ostvarena postignuća
 - Reverse za člana (sa prikazom opreme)

Ako ste korisnik aplikacije Članstvo, na Općim postavkama možete omogućiti korištenje portala za Vaše članove. Portal je sadržan u svim paketima aplikacije, bez dodatnih naknada.

Kako funkcionira korisnički portal?

Koristeći uređaj sa Internetom (može i mobitel obzirom da je portal responzivan tj. prilagođava se veličini ekrana), član se može prijaviti i na portalu pregledati podatke unesene u sustavu vezane uz svoj korisnički račun.

Član se može ulogirati koristeći podatke koje su administratori aplikacije Članstvo upisali u aplikaciju. Korisničko ime je email adresa, a lozinku administratori mogu javiti svojim članovima u zasebnim mailovima.
Naša je preporuka da u jednoj email kampanji (naravno, koristeći obavijesne kampanje u aplikaciji Članstvo) javite članovima da je portal aktivan i kako se mogu prijaviti u sustav.
Kako smo već spomenuli, email je korisničko ime a lozinku im javite kao povjerljiv podatak.

Korisnički (roditeljski) portal u aplikaciji Članstvo 3

Integracija portala na postojeći web kluba/udruge/vrtića…

Ukoliko želite uključiti portal na postojeći web i tako omogućiti prijavu članovima u sklopu vaših web stranica, na Općim postavkama aplikacije Članstvo ćete naći dio koda koji će Vam omogućiti ugradnju (embedd-anje) u Vaše web stranice.

Na taj način možete integrirati ovu opciju bez da član mora napustiti vaš web.

Daljnji razvoj portala

Kako ste već mogli primijetiti, osluškujemo želje naših korisnika i stalno nadograđujemo mogućnosti aplikacija. Kako za aplikaciju Članstvo, tako i za sam korisnički/roditeljski portal.
U ovom trenutku je portal dostupan za korištenje i želimo, kao i do sada, vaše povratne informacije kako bi portal još rastao.
Hvala unaprijed na feedbacku.
Članstvo banner
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Članstvo
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Relago Računi