Prošli smo 4500 korisnika

Datum: 14.11.2018.
Kategorija: Računi
  Putni banner
Relago 4000-ti korisnik Relago aplikacija 1


Evo, i dalje rastemo. Sada smo na 4500 poslovnih korisnika iz cijele Hrvatske. Teza da se rad isplati, još se jednom pokazala - točnom.

Ma imati 4 korisnika je obaveza a kamoli kad ti je 4500 poslovnih subjekata iz cijele Hrvatske prepoznalo tvoj proizvod, to je velika obaveza i velika odgovornost.
Nekoliko mjeseci nakon 4000-og, stiže i slijedeći okrugli korisnik.

Relago 4000-ti korisnik Relago aplikacija 2

Tko je 4500-ti Relago korisnik?

Standardni scenarij koji se u Relagu odvija svakodnevno: registracija i besplatna proba aplikacije Računi. Nakon nekoliko dana klijent izrazi zadovoljstvo probom i kaže da hoće kupiti aplikaciju.

Nakon toga mi uviđamo kako je upravo taj klijent (Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Mihalić Ljubica) naš 4500 korisnik i da je dobio korištenje aplikacije Računi na godinu dana (po dobrom starom običaju).

Evo što u OPG-u Ljubice Mihalić kažu o sebi:
Iz dugogodišnje ljubavi prema kuhanju a naročito prema tradicionalnoj kuhinji zagorskog kraja, nastala je ideja o izradi domaće tjestenine, prilagođene suvremenim trendovima. Izrađujemo ju od jaja iz vlastite proizvodnje i provjereno kvalitetnog brašna.
S obzirom da posjedujemo vlastiti voćnjak izrađujemo i više vrsta pekmeza, džemova, sokova i sirupa. Svi su oni prirodni i izrađeni prema tradicionalnoj recepturi bez dodanih konzervansa i umjetnih bojila i okusa.
Više podataka možete pronaći na našem Facebook-u.


Relago 4000-ti korisnik Relago aplikacija 3

Kako i zašto baš Relago Računi

Da nešto ne radi kako treba u aplikaciji Računi, ne bi Relago imao 4500 korisnika.
A da Relago Računi rade upravo kako treba, i čine poslovanje jednostavnijim, bržim i učinkovitijim svakodnevno nam potvrđuju naši korisnici, a tu ubrajamo i 4500-og, OPG Mihalić Ljubica.
Evo što kažu o tome kako i zašto baš Relago Računi:
S obzirom na to da se posao širio, a prodaja rasla, pisanje računa ručno više nije bilo praktično. Pretraživanjem raznih portala, naišla sam na Relago program za račune.
Zbog mnogih opcija koje pruža, a jednostavno se koristi, odlučila sam da je baš to prava aplikacija za mene.


Hvala Vam na pohvalama, baš smo od njih ogladnili!

Što možete očekivati od Relaga nakon 4500 korisnika?

Da se vratimo na sam početak teksta: rad i rad. I još malo posla.
U naredno vrijeme spremamo dosta novosti po aplikacijama, navijestimo samo neke: povećana sigurnost rada u svim aplikacijama (hint: sve pod SSL-om), nove kontrole i ponešto promijenjeni look-and-feel, responzivnost, dorade novih mogućnosti po (skoro) svim aplikacijama, integracije…
Bit će tu svega.



Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Računi
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Jednostavna fiskalizacija ne-gotovinskih računa