6500 Relago korisnika

Datum: 3.6.2020.
Kategorija: Računi
  Racuni banner
6500 Relago korisnika 1


Danas, u ovakvim čudnim i društveno distanciranim vremenima važno je podsjetiti se kako život nije prestao već se i dalje odvija. Ljudi nastavljaju živjeti, rasti i raditi, funkcionirati, koliko je moguće. Tako i Relago, rastemo i dalje.

6500 Relago korisnika 2
I upravo je evo brojač naših korisnika prešao brojku od 6500 korisnika a mi sve naše "okrugle" korisnike inače nagradimo besplatnim korištenjem aplikacije. Danas nagrađeni korisnik dolazi iz grada heroja - Vukovara.
Plus, radi se o sportskom klubu pa kada te dvije emocije povežemo u jednu priču - nitko sretniji od nas.

HNK Vukovar 1991: naš 6500-ti korisnik

Radi se o HNK Vukovar 1991., od nedavno klub vode mlade snage, projekt prepun potencijala, pa da ih predstavimo, evo što kažu o sebi:
"Duga je povijest igranja nogometa u Vukovaru. Prva nogometna lopta u Vukovar je stigla već sada davne 1907. godine, a u to vrijeme nije bilo organiziranog natjecanja te se nisu znala niti pravila igre osim da vratar jedini smije igrati rukom. Mladići su se okupljali na okolnim livadama i igrali rekreativno. Od tada pa do današnjih dana, povijest, a i druge prilike su se uvijek poigravale sa Klubom iz Vukovara te se je Klub gasio, pa ponovno osnivao, mijenjao imena, igrao nogomet od najviših rangova, pa do onih nižih, da bi danas došli do toga da se Klub natječe u 3.HNL Istok.

6500 Relago korisnika 3
Obzirom da je u Klubu početkom godine došlo do promjena praktički na svim razinama u Klubu počeo je puhati da tako kažem novi vjetar. U klub je došao legendarni Slavonac Dražen Pernar na mjesto sportskog direktora, a kojega svi znaju kao vrsnog nogometaša, sportaša, sportskog djelatnika, a nadasve čovjeka.
Osim tog iznimnog pojačanja u stručnom kadru, Klub se je pojačao i sa igračima koji su igrali u Dinamu (Jakov Biljan), Osijeku (Josip Barišić), Bayer leverkusenu (Patrik Djalto), kapetanom iz Cibalie (Ivanom Marijanovićem), dokapetanom iz Cibalie (Luka Tadić), četvoricom južnoamerikanaca (dva iz Kolumbije i dva iz Argentine), a o kojima će se još puno čuti i čitati. Naglasili bismo da osim što uvijek pazimo na igračke kvalitete igrača, iznimno pazimo i na to da su to osobe koje su kvalitetne i kao ljudi.

Nakon tih velikih pojačanja, moramo napomenuti da smo zadnju utakmicu prije nego što je cijeli svijet poharao virus COVID-19, zadnju utakmicu pobijedili sa rezultatom 5-0. Tako pojačani nestrpljivo čekamo sljedeću sezonu i napad na ulazak u 2.HNL. Naš moto je "Glava gore, smiješak na lice i samo naprijed". Na kraju bismo samo htjeli pozdraviti naše navijače, našu vjernu dijasporu, sve ljude dobre volje te ih sve pozivamo da se učlane u Klub navijača te nas tako podrže u daljnjem radu Kluba. Osim toga, u ponudi ponosno predstavljamo našu novu garnituru dresa te Vas pozivamo da kupnjom pomognete rad Kluba."


6500 Relago korisnika 4

Zašto baš Relago? Zna Google!

Već smo dugo vremena "prepoznati" od strane Google-a kao pouzdane i učinkovite aplikacije za pomoć u poslovanju a na taj način su do nas došli i iz NK Vukovara 1991.

"Do Relago aplikacije smo došli preko Google tražilice obzirom da smo se prvi put susreli sa tom potrebom, a kako se kaže Google sve zna :)
Našli smo Vas, vidjeli Vaše poslovne partnere/reference, proučili aplikaciju i rekli smo to je to."


Odlično, baš nam je drago!
Kakvo Vam je iskustvo korištenja aplikacije?
"Aplikacija je iznimno dobro posložena, jednostavna za korištenje, pruža razne mogućnosti te nije bilo puno razmišljanja pri odabiru. A uz sve to nabrojano, moramo napomenuti i istaknuti gosp. Tomislava koji nam je bio od iznimnog značenja pri upoznavanja sa aplikacijom i stavljanja iste u rad."

Dresovi kluba

Hvalevrijedan projekt koji podržavamo (nogometnim rječnikom :)) 120%, a posebno izdvajamo prekrasne, moderne, fenomenalne nove garniture dresova. Dres koji se izdiže iznad svih nogometnih podjela (bez obzira za koji klub inače navijate), dres grada simbola naše države i mjesta posebne vrijednosti.

Preporučamo da posjetite web stranice kluba i nabavite jedan, ako ne i više komada. Dres koji ponosno možete nositi po cijeloj lijepoj našoj, a i po cijelom svijetu.

Također treba izdvojiti i sjajne rezultate kluba pred prekinuto prvenstvo koje su prepoznali i podržali naš srebrni (zlatnog sjaja) Ivan Rakitić i legenda Norberto Solano - trenutačno pomoćni trener A-reprezentacije Perua.

Za kraj: Glava gore, smiješak na lice i samo naprijed! Računi banner
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Računi
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Relago Računi