8500-ti korisnik!

Datum: 20.6.2022.
Kategorija: Računi
  Racuni banner
8500 Relago korisnika 1


Još jednom se možemo pohvaliti – stigli smo i do broja od 9000 korisnika! I dalje rastemo...

Sretni smo i zahvalni da nas mnogi odabiru na svom putu vlastitog poslovnog rasta. Jedan od takvih pojedinaca zasigurno je i gospodin Superina iz Lake Resort-a - odnosno Camping Novalja Croatia sa otoka Paga.

Kamp smješten samo 10 minuta od trajektne luke i 5 minuta od centra Novalje može se pohvaliti i predivnom plažom Straško tik ispred kampa, ali i predivnim mobilnim kućicama i dodatnim sadržajima koje nude u svojoj bogatoj ponudi zbog koje im se njihovi posjetitelji uvijek iznova vraćaju!

8500 Relago korisnika 2

8500 korisnik: Lake resort d.o.o.

Gospodin Superina, iako je u Relago aplikacije zavirio po preporuci svog prijatelja i kolege – brzo se odlučio za Relago aplikaciju Računi zbog jednostavnosti i brzine koju Relago aplikacija Računi nudi, ali i zbog detaljnosti same aplikacije koja nudi baš sve što mu je potrebno kako bi dokumente poput ponuda i računa (uz prvotni odabr izgleda dokumenta, logotipa na dokumentima, 2d barkod-a za brže plaćanje, i fiskalizacije gotovinskih/kartičnih računa) ispostavljao i svojim klijentima.

U ovo zahtjevno vrijeme jednostavnost, preglednost i brzina ispunjavanja, a samim time i slanja dokumenata – važna je kako gospodinu Superini tako i njegovim klijentima, a zadovoljstvo i efikasnost već su pola uspjeha, zar ne?

I Vama preporučamo da besplatno isprobate Relago aplikaciju Računi – bez obaveze ili troška – te se nadamo da ćete i vi biti zadovoljni kao i mnogi do sada! Računi banner
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Računi
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Relago Računi