Došli smo do brojke od 9500 Relago korisnika

Datum: 14.3.2023.
Kategorija: Članstvo
9500 Relago korisnika 1


Relago tim i Relago aplikacije kontinuirano se unapređuju, stoga smo i više nego zadovoljni, zahvalni i ponosni što je naš broj korisnika porastao na 9500.

Aplikacija Članstvo također se pokazuje kao sve više tražena solucija za mnoge sportske klubove, udruge i sl., a pogotovo otkada na snazi više nije „novo normalno“ odnosno otkada sportski klubovi normalno rade i djeluju.

9500 Relago korisnika 2

Novi Relago korisnik: Nogometni klub Umag

Jedna od onih koji su prepoznali Relago aplikaciju Članstvo kao idealno rješenje je i rukovodstvo iz NK Umag i zahvalni smo im na tome.

“Jedan od naših trenera, spomenuo je jednu super aplikaciju, s kojom se susreo kao roditelj, a mi se odmah bacilli u istraživanje”, rekli su nam iz kluba.

NK Umag je nogometni klub iz Umaga, osnovan 1946. godine.
O sebi dalje kažu: "Kroz svoju dugu sportsku povijest, u zadnje dvije godine preskočili smo dvije lige i trenutno smo u 1. ŽNL Istre.
Uz ovako moćne i samouvjerene seniore, ambicije nam sežu daleko dalje nego gdje smo sada. Juniore smo vratili u matični klub i itekako mogu biti konkurenti u svojoj ligi. Najmlađe kategorije U7, U9, U11, U13 I U15 broje preko 140 članova i svakodnevno rastemo.
U rad kuba, osim nove uprave, uključeno je puno ljudi, koji nesebično ulažu svoje vrijeme i resurse. U klubu vlada jedna neobično dobra energija, pozitivan stav i ljubav prema Klubu. Svi imamo jedan cilj, a to je napredak i razvoj Kluba u svim segmentima.


9500 Relago korisnika 2

Zašto baš Relago

I mi u Relagu, kao i NK Umag, svakodnevno se trudimo, a u fokusu nam je napredak i razvoj Relago aplikacija kao i biti podrška našim sadašnjim i budućim korisnicima.

Nakon odabira aplikacije su nam iz uprave kluba otkrili i zašto su odabrali upravo Relago aplikaciju Članstvo:
“Osim benefita koje sama aplikacija nudi, te vrlo jednostavnog korištenja, presudna je svakako bila i vrlo jednostavna i ugodna komunikacija sa Relago ekipom, te dostupnost za sva pitanja, a bilo ih je.. I biti će.

NK Umag-u želimo sve najbolje i puno novih pobjeda – na terenu i izvan njega, a Vas, možda buduće korisnike, pozivamo da isprobate Relago aplikaciju Članstvo klikom na odabir besplatne probe aplikacije u trajanju od 14 dana i uvjerite se da je aplikacija Članstvo idealan odabir za sve one koji su u potrazi za sustavom vođenja i praćenja članova, grupa, dugovanja, kao i ispisom uplatnica sa 2d barkodom, mogućnosti izrade email kampanja, obavijesti i opomena, očitavanja bankovnih izvoda , ali i mogućnosti online upisa te opcijom roditeljski/korisnički portal te vođenje opreme i reversa.

Na klik do pozitivnog iskustva Relago aplikacija! Članstvo banner
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Članstvo
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Jednostavna fiskalizacija ne-gotovinskih računa