Članstvo: Program za klubove

Datum: 29.11.2023.
Kategorija: Članstvo
  Članstvo za izrade opomena i potvrda
Članstvo program za sportske klubove 1


Zanimljivo kako ljudi zovu istu stvar različitim imenima. Tako mi naše aplikacije zovemo upravo tako: aplikacijama. Netko će reći sustav, netko alat, netko softver. Ostali govore program. No, važno je da mislimo na isto a to je „nešto“ za olakšavanje poslovanja. U ovom slučaju prvenstveno zaduživanja korisnika, izrade većeg broja uplatnica i praćenja plaćanja i naplate.

Sinonimi su različite riječi za iste stvari, a Članstvo ih je prepuno, upravo radi toga što aplikacija pokriva toliko različitih namjena a za sve njih je korištenje aplikacije jednostavno i brzo.
Višenamjenski alat.

Članstvo program za sportske klubove 2

Aplikacija za uplatnice

Najveći broj korisnika radi u aplikaciji Članstvo brzo i jednostavno zaduživanje prema većem broju ljudi. To se odradi na klik za sve.
Potom, opet sa jednim klikom šaljemo korisnicima na mail - odjednom za sve. Ili printamo na uplatnice, opet: sve odjednom iz jednog pdf-a na bilo kojem uredskom ili kućnom printeru.
Ova tri koraka se odrade brzo i jednostavno i gotovi smo s njima za sveukupno dvije minute (ili ako printate, onda koliko god treba printeru).

Sve uplatnice i mailovi sadrže i 2D barkod za skeniranje i plaćanje.

Ta zaduženja neki zovu dugovanjima ali su najčešće to članarine (kod npr. sportskih klubova) dok neki kažu i da su to školarine. Škole stranih jezika to zovu ratama za tečajeve ili slično, vrtići kažu da su to usluge vrtića a treći to mogu nazvati i mjesečnim obavezama ili donacijama.

Ima raznih namjena ali se u osnovi tu radi o nečemu što mislite naplatiti od ljudi, i to u većem broju.
A zgodno je kada se možemo time baviti brzo i masovno.

Članstvo program za sportske klubove 3

Program za članarine

Članarine ili kako god ih zvali, sve one idu prema nekom korisniku vaših usluga. A obzirom da aplikacija odgovara za različite potrebe ti korisnici imaju različite nazive.
U Članstvu ih zovemo „članovima“ jer to najčešće i jesu, npr. neki članovi sportskog kluba. Obzirom da aplikaciju koriste i druge vrste biznisa, članovi mogu biti i polaznici, učenici kojima treba napraviti članarine, studenti koje zadužujemo za školarine ili slično.

Kada govorimo o vrtićima, to su djeca u vrtiću, u nekoj udruzi to mogu biti samo članovi udruge.

Ako se netko bavi čišćenjima stubišta onda je to usluga čišćenja stubišta koja ide prema korisnicima (stanarima) dok upravitelji zgrada to zovu pričuvom koja opet ide prema stanarima ili stanovima. Sve funkcionira na isti način – treba više njih zadužiti, pozvati na plaćanje i ispratiti plaćanja.

Ovo su osnovne opcije u aplikaciji, možemo prijeći na nešto kompleksnije.

Članstvo program za sportske klubove 4

Softver za klubove i ostale: napredne mogućnosti

Ukoliko trebate sustav da odradi online upise – i to imamo u Članstvu.
Potencijalni novi korisnik vidi vaš plakat sa QR kodom (koji se može skenirati mobitelom) za upis ili vidi na društvenoj mreži poziv te klikne na link i može se upisati u manje od minute kroz sam softver.

Jednom kada postane vaš član, može svoje podatke pregledati u korisničkom portalu. Da, i to je dio softvera, u svim paketima korištenja.

Tu su još i razne potvrde koje program može izraditi za različite potrebe. To mogu biti potvrde o pohađanju ili članstvu, ispričnice za djecu, formulari za upis ili ispis, upisnice u klub, obavijesti, odluke, opomene, strukturirani dokumenti za potpis i sve što želite. Tu su i učitavanje privitaka uz članove, slanje mail kampanja sa obavijestima, evidencija prisutnosti….

Članstvo program za sportske klubove 5

Program za uplatnice sa računima

Za razliku od udruga koje najčešće za članarine ne ispostavljaju račune, drugi poslovni subjekti (tvrtke, obrti, ustanove…) trebaju program koji radi račune sa virmanima.
Do sada smo spominjali samo uplatnice u smislu poziva na plaćanje no aplikacija Članstvo može Vam dati i više od toga. Ako uz uplatnice trebate i račune, imamo i to. Program može napraviti uplatnice sa računima koji imaju sve obavezne elemente kada govorimo o izradi računa i zasebne brojeve i ostalo.

Postoji i mogućnost u programu da se računi rade nakon što već podijelimo ili pošaljemo uplatnice.

U tom slučaju se računi kreiraju kada ispratimo plaćanje – automatski. Onda imamo u jednom koraku i praćenje plaćanja i kreiranje računa (koje se najčešće daje u knjigovodstvo).

Iskoristite mogućnost besplatne probe, ništa Vas ne košta. Članstvo banner
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Članstvo
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Relago Računi