Knjigovođa Vam piše račune?

Datum: 4.6.2024.
Kategorija: Računi
  Racuni banner
Knjigovođa Vam piše račune 1


Bilo da ste već uhodani obrtnik, poduzetnik ili ste tek otvorili firmu – u svakom se, naravno, slučaju nadate da ćete izdati što više računa, zar ne? I mi Vam to želimo! Voditi svoj posao nije nimalo lak proces i posla obično ima preko glave – ne samo vezano usko uz vlastito poslovanje, djelatnost već i uz popratnu papirologiju koja ide ruku pod ruku sa skoro svim segmentima vlastitog poslovanja.

Knjigovođa Vam piše račune 2
To je ono što oduzima dosta vremena i energije – popratiti i zabilježiti tijek vlastitog poslovanja.. Radite li to sami ili pak, kao neki – imate svog knjigovođu koji obavlja taj dio posla?

Piše li Vaš knjigovođa za Vas račune i prati Vaše poslovanje – u redu – netko stručan dakle preuzeo je taj dio na sebe i s Vašim blagoslovom obavlja taj dio posla.
Međutim – knjigovođi treba javljati podatke za račune, a to oduzima vrijeme te ispada da ste vrijeme utrošeno u pisanje računa knjigovođi mogli utrošiti na to da ga i sami napravite, zar ne?
A da ne spominjemo probleme koji se mogu javiti, greške u komunikaciji, krivi dokument, ispravljanje, naknadno mijenjanje (koje računovodstva znaju i dodatno naplaćivati...). Možda ste odlučili smanjiti vlastiti trošak i probati uštedjeti vrijeme?

Spomenimo da možda i Vaš knjigovođa ima kakvu aplikaciju ili neki drugi software – u kojoj također piše račune (koje i sami možete pisati dakle) te nije suvišno da znate da danas postoji puno različitih „alata“ koji i Vama samima može pomoći da samostalno vodite svoje poslovanje.

No ukoliko sami vodite svoje poslovanje – onda već možda neki dio i sami obavljate.

Knjigovođa Vam piše račune 3

Pišete li sami svoje račune?

Koristite li Excel tablicu ili imate neki software odnosno aplikaciju poput naše koja Vam olakšava posao?

I sami znate da Excel nije neka mudrost – iako tu isto tako morate sami napraviti tablice za zakonski određene podatke i sve potrebne informacije (ime, mjesto i vrijeme te kome šaljete račun...) te takav račun kasnije prepravljati i ispravljati do unedogled. Oduzima vrijeme jel'da?

A znate li da možete skratiti vrijeme pisanja računa? Olakšati si i pojednostaviti stvari te uštedjeti i na knjigovođi?

Relago aplikacija Računi – što nudimo

Relago Računi je možda baš alat kakav trebate!

Jednostavnost aplikacije uštedjet će Vam dragocjeno vrijeme te znatno umanjiti pogreške u komunikaciji!

Izrada računa u Relago aplikaciji traje doslovno oko minutu Vašeg vremena s obzirom na automatizaciju po postavljanju te aplikacija brine za točne iznose, numeraciju dokumenata, obračun po poreznim stopama...
Knjigovođa Vam piše račune 4
Osim izdavanja računa, ponuda ili predračuna kojima sami pratite svoje poslovanje i kojima naravno možete izabrati izgled te nadodati svoj logotip – Relago aplikacija Računi nudi i svakojake druge mogućnosti:
Od unesene baze Vaših proizvoda i korisnika, izvještaja po raznim odabranim kriterijima (koje onda naravno i knjigovodstva mogu koristiti) do pravila kategorizacije transakcija izvoda, zbrojnih naloga za plaćanje... Vi bi još?
Što kažete na skladište (ukoliko ga trebate), praćenje ulaznih troškova i fiskalizaciju te izdavanja e-računa iz same aplikacije?

I samo da znate - iako nismo knjigovodstveni sustav – mnogi knjigovođe i knjigovotkinje koriste Relago aplikaciju Računi za svoje klijente. Jednostavna je za korištenje pa je pristupačna i za one koje tek započinju s poslovanjem kao i za profesionalce koji vode svoje (ili u slučaju knjigovođa) tuđe poslovanje već godinama.

Je li vam to dovoljno?
Jer imamo i još neke druge mogućnosti. Koje? Isprobajte besplatno Relago aplikaciju Računi i otkrijte i sami!!! Računi banner
Relago arrowPovratak na popis Blog postova
Podijeli post
Relago Računi
Iz iste kategorije
Zadnji postovi
Pretplati me!

Klikom na gumb gore pristajem da me Relago kontaktira na uneseni email sa obavijestima o novim blog postovima.

Relago izdvojeni korisnici
Relago Dokumenti